Η vintage ασπρόμαυρη φωτογραφία της Ελένης Ράντου από το 1990 θα σας θυμίσει το «κι από μένα φιλάκια»

Ήταν τότε που η ηθοποιός παρουσίαζε την εκπομπή «Οχι τα νέα του Αντένα»

Must Read

H Ελένη Ράντου, το 1990 έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και παρουσίαζε την χιουμοριστική εξαιρετικά επιτυχημένη εκπομπή “Όχι τα νέα του ΑΝΤ1” στο ομώνυμο κανάλι.

Ο λογαριασμός του Instagram Greek Vintage Culture που ανεβάζει νοσταλγικές φωτογραφίες από το παρελθόν ανέβασε μια φωτογραφία της Ελένης Ράντου από το μακρινό 1990 όταν ξεκινούσε την καριέρα της στην υποκριτική παρουσιάζοντας την χιουμοριστική εκπομπή “Όχι τα νέα του ΑΝΤ1”.

Η ηθοποιός, φορούσε ένα φόρεμα με την υπογραφή της σχεδιάστριας Λιάνας Καμπά και είχε καρέ μαύρα μαλλιά ενώ θυμίζει και λίγο την ηθοποιό Wynona Ryder. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για την Ελένη Ράντου:《Όταν έχει κατάθλιψη πηγαίνει για ψώνια και φροντίζει το ντύσιμό της να ταιριάζει με το σύνοδο της. Τρελαίνεται να κάνει επιδρομές σε ξένες ντουλάπες. Δεν θέλει συμβουλές από κανέναν για τα ρούχα που φοράει. Όχι μόνο στα Νέα του Αντέννα αλλά και στη ζωή. Στέλνει《χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία》και φιλάκια!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This