Eπέτειος 10 χρόνων γάμου για Γιώργο Καράβα-Ραφαέλα Ψαρρού: Η αδημοσίευτη φωτογραφία

Σαν σήμερα το 2012 οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

Must Read

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού παντρεύτηκαν την 1η Νοεμβρίου 2012 και σήμερα γιορτάζουν την 10η επέτειο του γάμου τους. Να θυμίσουμε ότι έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι: τον Άγη-Φίλιππο και την Καλλιόπη.


Για να το γιορτάσει, ο κριτής του GNTM ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο τους με τον ίδιο να φορά ένα κομψό κοστούμι που αποτελείται από λευκό παντελόνι, λευκό πουκάμισο και σκούρο σακάκι, ενώ η σύζυγός του φορά ένα εντυπωσιακό στενό νυφικό από δαντέλα, με ψηλό λαιμό και μακριά μανίκια έχοντας τα μαλλιά της κομμένα σε ένα μακρύ καρέ με ελαφρύ κυματισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This