Η Γιάννα Τερζή μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να καθίσω και να φροντίσω τον εαυτό μου και δυστυχώς να απέχω από τη μουσική» είπε η τραγουδίστρια

Must Read

Η Γιάννα Τερζή, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  «Πρωινό Μας» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε μέσα από το οποίο βγήκε πιο δυνατή.

Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην περιπέτεια της υγείας της, στο χειρουργείο που έκανε, καθώς και στην αποκατάσταση, ενώ τόνισε πως ακόμη πρέπει να φροντίσει λίγο τον εαυτό της. Παρόλα αυτά, αισθάνεται πως πια δεν φοβάται τίποτα.

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να καθίσω και να φροντίσω τον εαυτό μου και δυστυχώς να απέχω από τη μουσική» είπε αρχικά η Γιάννα Τερζή.

 «Όλα καλά τώρα. Δεν ήταν θέμα ψυχολογικό, ήταν σωματικό… Έπρεπε να αφήσω στην άκρη τα πάντα, να περιποιηθώ τον εαυτό μου και να το λύσω… Έφυγα για ένα μήνα στη Γερμανία. Εκεί ήταν ο γιατρός που έπρεπε να βρω. Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Το χειρουργείο πήγε καλά αλλά μετά η αποκατάσταση ήταν μεγάλη. Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου και συνέβη μέσα στην πανδημία… Στη Γερμανία ήμουν μόνο με τον αδερφό μου, γιατί δεν γινόταν να είναι κοντά όλη η οικογένειά μου… Το αφήνουμε στο παρελθόν. Όλα καλά» συμπλήρωσε.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This