Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως έχει έναν μυστηριώδη θαυμαστή που της αφήνει λουλούδια στο παρμπρίζ

Και μάλιστα έχει γοητευθεί από το φλερτ του

Must Read

Η Μαίρη Βιτινάρος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συζητούσε σχετικά με το φλερτ που δέχεται από τους Έλληνες άνδρες, αφού η ίδια είχε δηλώσει πως είναι ανοιχτή και επιθυμεί να την προσεγγίζουν.

Με αφορμή αυτή την κουβέντα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια προσωπική αποκάλυψη για το φλερτ που δέχεται από έναν άγνωστο μέχρι στιγμής σε εκείνη άνδρα που μένει στην περιοχή της και της αφήνει λουλούδια και σημειώματα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της.

 «Βλέπω στο αμάξι μου καμιά φορά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Πάω να στρίψω – πρέπει να μένει εκεί κοντά –  και πήγε να με χτυπήσει γιατί έστριψα λίγο απότομα. Και τρόμαξα. Και σήμερα, όπως κατεβαίνω από το σπίτι στο αυτοκίνητο, βλέπω πάνω στο παρμπρίζ ένα χαρτάκι που έγραφε, “ελπίζω να μη σε τρόμαξα χθες, το τηλέφωνό μου είναι αυτό…”

Έχω καταλάβει ότι είναι αυτός ο κύριος που αφήνει τα τριαντάφυλλα. Τον έχω δει κάποιες φορές με το αυτοκίνητο, ωραίος είναι. Δεν είναι 25 χρονών, πιο μεγάλος είναι, γύρω στα 35-40. Αλλά τι, να πάρω τηλέφωνο μετά το χαρτάκι; Ρεζίλι. Δε θυμάμαι τι αμάξι έχει. Έχω εγώ πολύ καλό αμάξι, τους πάω βόλτα εγώ. Κι όχι μόνο έχω καλό αμάξι, αλλά τους πλήρωνα κιόλας» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να την παροτρύνουν να τηλεφωνήσει στον άγνωστο θαυμαστή της και να βγουν για φαγητό.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This