Βασίλης Καρράς: Υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση

Πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει

Must Read

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε πριν από δέκα ημέρες ο Βασίλης Καρράς στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ONtime, η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη πριν από περίπου ένα μήνα και αυτός ήταν ο λόγος που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever». Πλέον ο λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και αναρρώνει.

Το επεισόδιο στην Κρήτη

Τον περασμένο Μάρτιο ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του και αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, ο τραγουδιστής έλεγε στους γιατρούς πως η εμφάνισή του στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί. Έτσι, ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και στη συνέχεια επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του.

Διαβάστε επίσης: Από την πίστα άρον άρον στο νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This