Σάλος με τη Νεφέλη Ορφανού: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό;»

«Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για Φιλιππίδη και Λιγνάδη» δήλωσε η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στο «Ρετιρέ»

Must Read

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού Νεφέλης Ορφανού, σχετικά με τις κατηγορίες για βιασμό, με τις οποίες είναι αντιμέτωποι οι Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης, με τον πρώτο μάλιστα να έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη.

«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ούτε θέλω να το ψάξω και ούτε και με ενδιαφέρει. Με τον Πέτρο ήταν μια εποχή που κάτι έχει συμβεί και είχα πολλά χρέη και μου είπε ο δικηγόρος μου πως αν δεν δώσω κάποια, μπαίνω φυλακή. Κλείστηκα στο καμαρίνι και πλάνταξα στο κλάμα» είπε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και πρόσθεσε: «Εκείνη την ώρα μπήκε Πέτρος μου λέει τι συμβαίνει ποιος σε πείραξε;”. Μου έδωσε διπλό μισθό και όταν πήγα να του τα δώσω, μου τα πέταξε. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία. Έχω δει όμως και το “Πέτρο τι κάνεις;” Ο Πέτρος τι να σου κάνει μετά από αυτό;» ανέφερε στη συνέχεια για να προσθέσει:

«Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο» δήλωσε η ηθοποιός σε μια περίοδο μάλιστα που έρχονται στο φως εκατοντάδες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και γυναικών.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίοδο όπου πρωταγωνιστούσε στο «Ρετιρέ», σημειώνοντας ότι ο κόσμος της ζητούσε αυτόγραφα: «Στο Ρετιρέ σταματούσε η κυκλοφορία. Μου έχει τύχει στο Σύνταγμα φρέναρε ένας και μου ζητούσε αυτόγραφα, κατέβαιναν όλοι σιγά σιγά και μου ζητούσαν και οι άλλοι. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό. Μετά από κάποιες μέρες είχα πάρε και ένα ύφος και με βλέπει η αδερφή μου και μου λέει “τι είναι αυτό; παίζεις στο ρετιρέ του Δαλιανίδη. Αν έπαιρνες Όσκαρ τι θα έκανες;».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This