Η Εριέττα Κούρκουλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα της υγείας της

Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Must Read

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, διαθέτει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram μέσα από τον οποίο μοιράζεται αρκετές προσωπικές πληροφορίες με τους διαδικτυακούς της φίλους προσπαθώντας έτσι να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους να σκεφτούν πάνω στις ιδέες που η ίδια ασπάζεται.


Είναι πολύ γνωστό ότι η Εριέττα Κούρκουλου έχει μεγάλη φιλοζωική δράση, καθώς διαχειρίζεται το άσυλο για κακοποιημένα ζώα Save a Greek Stray και είναι vegan, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία πάνω στην εξωσωματική γονιμοποίηση ή υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, μέσω της οποίας απέκτησε το γιο της Νίκο.

Εκτός όμως από την φιλοζωική της δράση, τις συνήθειές της όσον αφορά στον βιγκανισμό και διάφορες άλλες κοινωνικές δράσεις της, μοιράζεται και απλές πληροφορίες που αφορούν στη ζωή της, όπως ας πούμε θέματα που αφορούν στην υγεία της. Τις προάλλες είχε αναφερθεί στο ότι επέλεξε να γεννήσει περνώντας τις πρώτες ώρες του τοκετού στο σπίτι της και με τη βοήθεια μαίας ενώ μόλις χθες, γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Ενώ λοιπόν έξω έβρεχε, εκείνη ενημέρωσε με ένα story ότι έχει covid και θα παραμείνει στο σπίτι της όσο χρειαστεί μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στις δραστηριότητές της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This