Γιώργος Δώνης: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του Ειρήνη Μποκόρου

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016 και έχουν αποκτήσει ένα γιο

Must Read

Ο Γιώργος Δώνης το καλοκαίρι του 2016 παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Ειρήνη Μποκόρου στη Λάρισα και μερικούς μήνες αργότερα απέκτησαν ένα γιο, το Μιχαήλ.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης έχει δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με τη Δέσποινα Δώνη, που είναι και οι δυο ποδοσφαιριστές τον Χρήστο Δώνη και τον Τάσο Δώνη.

Με τη δεύτερή του σύζυγο, έχουν πλέον τη μόνιμη κατοικία τους στην Αθήνα, αν και ο Γιώργος Δώνης προπονεί την ομάδα Αλ Φατέχ στη Σαουδική Αραβία με την οποία υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο έως το 2023.

Οι δυο τους έχουν μείνει και στο Ριάντ όπου η σύζυγός του έμεινε έγκυος όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της, όμως πλέον η μόνιμη κατοικία τους είναι στην Αθήνα με τον τεχνικό να πηγαινοέρχεται στην Σαουδική Αραβία.

Ο προπονητής της Αλ Φατέχ είχε πει ότι θα ξαναέμενε στο Ριάντ «γιατί περάσαμε καταπληκτικά. Ήταν πολύ διαφορετικά, ζούσαμε σε κλειστή κοινωνία και είχαμε τα πάντα μέσα. Συν του ότι έξω υπήρχαν τεράστια εμπορικά κέντρα, τεράστια εστιατόρια όπου μπορούσες να περάσεις όμορφα τις ώρες σου. Ήταν η καλύτερη δουλειά που είχα και θα ξαναπήγαινα» ενώ η σύζυγός του πρόσθεσε «Κι εγώ θα ξαναπήγαινα, εκεί μάλιστα έμεινα έγκυος».

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους απαθανάτισε σε μια έξοδό τους στην Αθήνα:

Στο παρελθόν τους έχουμε δει άλλες δυο φορές μαζί όταν και πάλι τους εντόπισαν φωτογράφοι την πρώτη τους δυο τους και την δεύτερη μαζί με τον τότε ενός έτους γιο τους:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This