Μαίρη Ραζή: «Δεν μπορεί κανείς να έχει ενοχές για μια απιστία και να διαλύει το γάμο ή τη σχέση»

«Άμα βρούμε ένα ωραίο παγωτό δεν θα το φάμε» πρόσθεσε η ηθοποιός

Must Read

H Mαίρη Ραζή έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απιστία εκφράζοντας κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις.

«Δεν είμαι συντηρητική. Παντρεύτηκα το 1984 και ήταν ο πέμπτος πολιτικός γάμος στην Ελλάδα. Τι θα πει “είμαι πιστός”, “είσαι δικός μου”; Δεν μπορώ εγώ την κτήση. Συγχωρώ την απιστία, τι θα πάθουμε; Άμα βρούμε ένα ωραίο παγωτό δεν θα το φάμε; Δεν μπορεί κανείς να έχει ενοχές για μια απιστία και να διαλύει το γάμο ή τη σχέση. Δεν ανήκω σε κανέναν, ανήκω στον εαυτό μου. Όπως είναι το πνεύμα μας ελεύθερο, έτσι θα έπρεπε να είναι και το σώμα, χωρίς να έχουμε ηθικά ταμπού και δεσμεύσεις», είπε αρχικά η Μαίρη Ραζή.

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τη Μίνα Αδαμάκη να έχει φύγει από τη ζωή η ηθοποιός τόνισε: «Δεν ντρέπονται γι’ αυτά που έγραψαν; Είναι τραγικό αυτό».


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This