Ρίκα Διαλυνά: «Περπατούσαν άνθρωποι δίπλα μου και με ρωτούσαν “κοριτσάκι, πόσα θέλεις;”»

«Όταν πέθανε η μητέρα μου, βγήκα στους δρόμους σαν τρελή και νόμιζαν ότι εκδιδόμουν» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Must Read

Η Ρίκα Διαλυνά έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μίλησε για την ζωή, την καριέρα της αλλά και την απώλεια των γονιών της.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε ότι έχασε τη μητέρα της, ξαφνικά, μετά από μια παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Εξομολογήθηκε πως από το σοκ περπατούσε σαν χαμένη στο δρόμο και όσοι την έβλεπαν χωρίς να την αναγνωρίσουν τη ρωτούσαν πόσα παίρνει για να κάνει σεξ μαζί της, καθώς νόμιζαν ότι εκδίδεται.

«Η καλή νεράιδα με το χρυσό ραβδί ήτανε πάντα μπροστά μου, από μικρό παιδάκι. Η κακή νεράιδα με κυνηγούσε, διότι σε μία ταινία που έκανα στην Γερμανία, εγώ από διαίσθηση δεν ήθελα να πάω στο πάρτι. Πήρα μία φίλη μου και της είπα έλα από εδώ, γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Πήρε το αεροπλάνο και ήρθε και θυμάμαι πως τηλεφώνησα στην Ελλάδα και μου είπαν πως δεν ήθελαν να μου το αναφέρουν για να μην ανησυχήσω, πως ο πατέρας μου είναι άρρωστος και δεν μπορεί να φύγει, αν δεν με δει. Ζήτησα άδεια, χαιρέτησα τον πατέρα μου και μόλις επέστρεψα στη Γερμανία, ήρθε τηλεγράφημα που έλεγε πως έφυγε. Εγώ θυμάμαι πως είχα μία σκηνή με 7 φέρετρα μπροστά μου και να κοροϊδεύω τους πεθαμένους. Ήταν η κακή νεράιδα ή μάγισσα που με κυνήγησε. Μετά από όλα αυτά με ειδοποίησαν πως η μητέρα μου δεν είναι καλά και πως έχει 6 μήνες ζωής» είπε η ηθοποιός.

«Θυμάμαι πως όταν έχασα τη μητέρα μου, είχα έναν ρόλο στο θέατρο που έκανα ένα χαζοκόριτσο. Εκείνη τη μέρα, είχα ξεχάσει ένα φόρεμα και έτρεξα σπίτι για να το πάρω. Είχε κόσμο και είδα την αδελφή μου που μου είπε πως η μητέρα μας πέθανε. Πήρα τα ρούχα κι έτρεξα στο θέατρο, χωρίς να μπορώ να σκεφτώ τι είχε συμβεί μόλις. Βγαίνω έξω, λέω το τραγούδι με το χορευτικό και μετά, πήγα τρέχοντας στο νοσοκομείο. Βγήκα κατά τις 3:00 τα ξημερώματα στον δρόμο σαν χαμένη, σαν τρελή και περπατούσαν άνθρωποι δίπλα που με ρωτούσαν “κοριτσάκι, πόσα θέλεις;”. Ήμουν αγνώριστη, νόμιζαν πως εκδιδόμουνα», δήλωσε η Ρίκα Διαλυνά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This