Λάκης Γαβαλάς: «Στο ”GNTM” ο Τασούλης τσακώνεται με την Καγιά και ο Καράβας αναλώνεται»

Η κριτική στο GNTM, η αποκάλυψη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα καρφιά

Must Read

Αναφορά στη μόδα, στο GNTM, στην Άννα Βίσση και στην Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο Λάκης Γαβαλάς, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Θα ήθελα να είχα μία εκπομπή που να βασίζεται στην μόδα και να καλώ ξένους σχεδιαστές» εξομολογήθηκε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ σχετικά με την παρουσία της Άννας Βίσση σε ένα πρόσφατο κάλεσμα με θέμα την μόδα ανέφερε: «Η Άννα Βίσση στο event έβαλε ένα κακό ρούχο που δεν μου άρεσε καθόλου».

@newsbreakgr

Λάκης Γαβαλάς: «Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ που να καλούν ανθρώπους των Γραμμάτων και της Τέχνης…» #lakisgavalas

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Ο Λάκης Γαβαλάς σχετικά με το φετινό ριάλιτι μόδας σχολίασε: «Τα κορίτσια του GNTM είναι σαν λαμπτήρες με ημερομηνία λήξης, μετά δεν είναι ούτε για να τις πετάξεις κάπου. Στο ”GNTM” βλέπω τον Τασούλη να τσακώνεται με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να αναλώνεται. Οι κριτές λένε ανεξάρτητα πράγματα, καταπιέζονται γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας τους».

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, αναφέρθηκε και στην Σοφία Χατζηπαντέλη σχολιάζοντας: «Η Σοφία Χατζηπαντέλη έχει δίπλα της τα ”τσιράκια” που της μιλάνε για διαφορετικότητα, αυτά δεν είναι μόδα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Μάλιστα, έκανε γνωστές τις προτάσεις που έχει δεχτεί. «Φυσικά και έχω πρόταση για το My Style Rocks, αυτό έλειπε», τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς και συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει κόντρα με τον Στέλιο Κουδουνάρη: «ο Ατζούν θέλει πολύ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και γι’ αυτό και καθυστερεί το θέμα».

Τέλος, για την Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε: «Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ που να καλούν ανθρώπους των Τεχνών και των Γραμμάτων για να δικαιολογεί την υπόστασή της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This