Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το ζευγάρι μετρά αρκετούς μήνες σχέσης

Must Read

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της Αφροδίτης Σκαφίδα, μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας από καρκίνο στον εγκέφαλο, τον Ιούνιο του 2018.

«Ήρθε να μου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαμε. Έπαθα πλάκα με το χαμόγελό της, την ψυχή της, το πώς αντιμετώπιζε τα πράγματα. Έβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη, στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν δίπλα μου όποτε είχα πρόβλημα, ήταν εκεί, μαζί μου» είχε πει για την σύζυγό του στο Νίκο Χατζηνικολάου.

Η 39χρονη αθλήτρια του στίβου ήρθε στη ζωή του αρκετό καιρό αργότερα, πλέον όμως είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του καθώς συζεί στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Παλαιότερα οι δυο τους είχαν δηλώσει πως δεν λένε “όχι” στο ενδεχόμενο ενός γάμου, οπότε ο χρόνος θα δείξει αν θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This