Aρραβωνιάστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Το βίντεο με την πρόταση γάμου

Γονάτισε πρώτα η σύντροφός του και έπειτα εκείνος για να κάνουν ο ένας πρόταση στον άλλον

Must Read

Aρραβωνιάστηκε τελικά την σύντροφό του Νάνσυ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά από μια γνωριμία εξπρές η οποία έγινε πριν από περίπου δυο μήνες μέσα από τα social media.

O make up artist αφού πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει πως χώρισε επειδή η σύντροφός του τον ζήλευε, τελικά επανασυνδέθηκε μαζί της, ταξίδεψε στο Λονδίνο όπου κατοικεί η ίδια και έκαναν ο ένας πρόταση γάμου στον άλλον πάνω σε ένα κότερο με θέα την σημαία της Μεγάλης Βρετανίας, πίνοντας ροζέ κρασί και ανταλλάσοντας όρκους πίστης.

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ακούγεται να λέει:
«We Just married in London.

 Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την προσωπική μου στιγμή αλλά και την πιο ιδιαίτερη ευτυχισμένη μέρα που έχω ζήσει ως τώρα , όπου Αρραβωνιάστηκα με την Νάνσυ την γυναίκα της ζωής μου στο Λονδίνο! Τα συναισθήματα μου είναι πάρα πολλά δεν μπορώ να σας τα εξηγήσω με λόγια γράφοντας σας απλά είναι κείμενο στο Instagram , το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αυτή η γυναίκα μου άλλαξε όλη μου τη ζωή και με κάνει καθημερινά ευτυχισμένο !

Είναι δοτική Και η αγάπη που μου δίνει καθημερινά είναι απερίγραπτη με κάνει να νιώθω ο πιο σημαντικός άνθρωπος πάνω στη γη… Κλείνοντας θέλω να σας πω ότι έχουμε δώσει όρκους αιώνιας αγάπης , με στηρίζει σε κάθε μου βήμα και είναι δίπλα μου όπως το ίδιο κάνω και εγώ για εκείνη και θα συνεχίσω να το κάνω όσο ζω…

P.S Δεν έχουμε να αποδείξουμε και να απολογηθούμε σε κανέναν τίποτα η ζωή είναι δικιά μας και την ζούμε όπως γουστάρουμε εμείς όπως λέει και το τραγούδι μου!!! Το ίδιο να κάνετε κι εσείς να αγαπάτε και να μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι με πολύ αγάπη Κωνσταντίνος και Νανσυ»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This