Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Είναι Πρωταπριλιά στο Λονδίνο τώρα;»

«Ανδρέα με εκθέτεις, είναι αληθινός έρωτας» απάντησε ο make up artist

Must Read

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχουν μια κόντρα που κρατά από την αρχή της δημοσιοποίησης της σχέσης τους καθώς ο παρουσιαστής δεν πιστεύει ότι πρόκειται για κάτι αληθινό αλλά για ένα τρικ του make up artist να κερδίσει δημοσιότητα.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά τον αρραβώνα του με τη Νάνσυ ο οποίος έγινε σε ένα γιοτ στο Λονδίνο, βγήκε ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να μιλήσει ακόμη μια φορά λέγοντας πως η σχέση του είναι αληθινή και όχι ψεύτικη, καθώς η Νάνσυ έχει γνωρίσει μέχρι και τη μητέρα του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ακόμη μια φορά θέλησε να εκφράσει τη δυσπιστία του ρωτώντας τον αν στην Μεγάλη Βρετανία είναι Πρωταπριλιά υπονοώντας πως όλα είναι ψέματα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ενοχλήθηκε ακόμη μια φορά με την στάση του και απάντησε:

«Μην αρχίζεις πάλι τα ίδια γιατί δεν έχω καμία όρεξη να απαντάω. Είναι ένας αληθινός έρωτας και με εκθέτεις αυτή τη στιγμή στον αέρα ότι είναι Πρωταπριλιά. Και το κάνεις μονίμως. Μονίμως έχεις ανασφάλεια και ενδοιασμούς αν υπάρχει ή δεν υπάρχει. Είναι δυνατόν να με παίρνει όλη μου η οικογένεια, να είμαστε με τις βέρες στο Λονδίνο και να με ρωτάς κάτι τέτοιο; Με δουλεύεις τώρα;» 

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε και πάλι στη σεξουαλικότητα του make up artist με τον ίδιο να δηλώνει:

«Κανείς δεν ξέρει αν στο κρεβάτι μου είμαι γκέι ή στρέιτ. Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος, είναι πολύ γελοίο, να καθόμαστε να συζητάμε αν κάποιος είναι γκέι ή bisexual. Με τη Νάνσυ έχουμε μία χημεία απίστευτη, μου έχει ξυπνήσει πάρα πολλά ένστικτα. Δε διανοούμαι να με ρωτάνε αν είναι μία fake σχέση».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This