Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά με την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Νιώθω οργή, πλήρωνα ακόμη και τα ενοίκια»

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες

Must Read

Την απογοήτευση και τον θυμό της εξέφρασε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ρούλα Κορομηλά, μετά από τις σοκαριστικές καταγγελίες για κακοποίηση και ασέλγεια ανηλίκων σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, στήριζε το φιλανθρωπικό ίδρυμα πληρώνοντας για τα ενοίκια του χώρου, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά τους να προσφέρουν στέγη στα παιδιά.

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση» έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This