ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΈξαλλη η Ρούλα Κορομηλά με την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Νιώθω οργή, πλήρωνα ακόμη και τα ενοίκια»

Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά με την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Νιώθω οργή, πλήρωνα ακόμη και τα ενοίκια»

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες

Την απογοήτευση και τον θυμό της εξέφρασε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ρούλα Κορομηλά, μετά από τις σοκαριστικές καταγγελίες για κακοποίηση και ασέλγεια ανηλίκων σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, στήριζε το φιλανθρωπικό ίδρυμα πληρώνοντας για τα ενοίκια του χώρου, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά τους να προσφέρουν στέγη στα παιδιά.

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση» έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης