Θοδωρής Αθερίδης: «Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς για να περάσουν οι κρίσεις πανικού»

«Την δεύτερη κρίση πανικού την έπαθα μόλις μια ημέρα, μετά την πρώτη. Έπαθα την πρώτη βράδυ και την άλλη μέρα, πήγα στο σχολείο» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός

Must Read

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» όπου και μίλησε για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε στην εφηβεία του, την σκοτεινή περίοδο που έγινε αλκοολικός αλλά και τον τρόπο που βρήκαν οι γονείς του να τον βοηθήσουν ως έφηβο.

«Δεν είχα τα ψυχολογικά που είχαν οι έφηβοι, που θέλουν να αυτοκτονήσουν, αλλά πάθαινα κι εγώ κρίσεις πανικού. Την δεύτερη κρίση πανικού την έπαθα μόλις μια ημέρα, μετά την πρώτη. Έπαθα την πρώτη βράδυ και την άλλη μέρα, πήγα στο σχολείο. Την ώρα του μαθήματος γελούσα με τον εαυτό μου με αυτό που έπαθα την προηγούμενη», είπε αρχικά.

«Έτρεξα και πήγα σπίτι, στη μαμά μου. Αν καθόμουν, θα λιποθυμούσα. Εκείνη τότε, με πήρε αγκαλιά και μου είπε “δεν έχεις τίποτα” κι εκείνη την ώρα, νιώθω με το χέρι της να κάνει νόημα στον μπαμπά μου και της λέω “νιώθω πως έχεις τρομάξει κι εσύ με αυτό που έχω πάθει”», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Έρχεται ο πατέρας μου τότε και μου λέει “άντε βρε χαζέ, αν σου δώσω ένα μπάτσο, θα σου φύγουν όλα”. Του λέω “δώσε” και μπαμ, μου δίνει ένα μπάτσο. Δεν έφυγε τίποτα. Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς. Πιστεύω πως αν υπήρχαν αυτά τα αντικαταθλιπτικά τότε, πιστεύω πως από τα 15 μου μέχρι τα 40, θα είχα άλλη ποιότητα ζωής», τόνισε στη συνέχεια, εξηγώντας πως σίγουρα δεν θα είχε γίνει αλκοολικός αν έπαιρνε σωστή αγωγή.

«Κατ’ αρχάς δεν θα είχα γίνει αλκοολικός, αν τα είχα πάρει. Αλκοολικός έγινα για να χαλαρώσω από όλο αυτό» κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This