Balenciaga: Σάλος με την καμπανια που εμφανίζει παιδιά να κρατούν αρκουδακια με ιμάντες BDSM

Ξεσηκώθηκε το twitter, ακόμη δεν έχει δώσει απάντηση το brand

Must Read

Ο οίκος Balenciaga δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες δυο μικρά κορίτσια ποζάρουν για να διαφημίσουν τα προϊόντα του κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια τα οποία είναι ντυμένα με σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ, δηλαδή δερμάτινους ιμάντες και λουκέτα.

Τα δυο μικρά κορίτσια κρατούν λούτρινα παιχνίδια με σαφείς BDSM αναφορές καθώς το ένα με τα κόκκινα μαλλιά φαίνεται να κρατά από ένα λουρί το αρκουδάκι του το οποίο φορά ένα μπλουζάκι από δίχτυ ενώ στο λαιμό του έχει τσόκερ με λουκέτο και το άλλο κρατά ένα μωβ αρκουδάκι που φορά αξεσουάρ με δερμάτινα λουριά που παραπέμπουν σε σαδομαζοχιστική στολή.

Το twitter εξοργίστηκε με την διαφήμιση την οποία χαρακτήρισε «τρομακτική και λάθος» ενώ οι χρήστες αναρωτήθηκαν αν απ’ολους τους υπεύθυνους της φωτογράφισης δεν κατάλαβε κανείς πόσο επικίνδυνο είναι το αποτέλεσμα και οι συνειρμοί που δημιουργεί.


«Νόμιζα ότι οι άνθρωποι τρολάρουν, αλλά όχι. Είναι αληθινό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Balenciaga εγκατέλειψε το Twitter. Δεν θέλουν να θεωρούνται υπεύθυνοι. Ναι, αυτά είναι παιδιά που κρατούν αρκουδάκια ντυμένα με ρούχα bondage» σημείωσε ένας χρήστης του Twitter

«Φοβάμαι πόσοι ενήλικες πρέπει να έχουν εμπλακεί σε αυτό», ανέφερε ένας άλλος, ενώ κάποιος σχολίασε: «Γονείς, φωτογράφοι, copy writers, web designers, προσωπικό γραφείου σχεδιασμού, παραγωγοί, διευθυντές, διαφημιστές. Και κανένας από αυτούς δεν σκέφτηκε “περιμένετε ένα λεπτό;”».

Από την πλευρά του ο οίκος Balenciaga έδωσε την εξής απάντηση μέσω Instagram:

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όποιον πρόσβαλε η εορταστική μας καμπάνια. Οι τσάντες με τα βελούδινα αρκουδάκια δεν έπρεπε να εμφανιστούν δίπλα σε παιδιά. Έχουμε αφαιρέσει τις φωτογραφίες από όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας »

«Ζητάμε συγγνώμη που παρουσιάσαμε ανησυχητικά έγγραφα στην καμπάνια μας. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας το θέμα και θα προβούμε σε νομικές ενέργειες κατά εκείνων που επιμελήθηκαν στο σκηνικό και συμπεριέλαβαν σε αυτό αντικείμενά, που δεν είχαν λάβει την έγκριση μας. Καταδικάζουμε έντονα την κακοποίηση των παιδιών σε οποιαδήποτε μορφή. Υπερασπιζόμαστε την ασφάλεια και την ευημερία τους»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This