H Mπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε το λόγο που την οδήγησε στο κρατητήριο

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Πολωνία

Must Read

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ένα περιστατικό το οποίο την οδήγησε στο κρατητήριο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Πολωνία μαζί με τον πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού.

@newsbreakgr

H Mπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε το λόγο που την οδήγησε στο κρατητήριο #besyargiraki #paravan #breakfastatstar

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

«Έχω κάνει κρατητήριο. Είχαμε βρεθεί στην Πολωνία με την πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και μέσα στο λεωφορείο δεν βγάλαμε εισιτήρια, γιατί είχαμε πιάσει την πάρλα. Μας έπιασαν και μας έβαλαν ένα πρόστιμο, μας πήγαν για λίγο στο κρατητήριο και μας κρατήσαν για μια δυο ώρες. Έλεος, για κάτι ελάχιστα χρήματα. Και έτσι πέρασα και αυτή την εμπειρία», εξήγησε.

Η τραγουδίστρια επίσης αναφέρθηκε και στην μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια η οποία στάθηκε εμπόδιο στο να ασχοληθεί και αυτή με το λαϊκό τραγούδι χωρίς να αποκαλύψει το όνομά της.

«Κάποια στιγμή υπήρξε μια τραγουδίστρια που “έκοψε” τη στροφή μου στο λαϊκό τραγούδι. Δεν θα την πω όμως. Είναι ακόμα ενεργή, βέβαια, αλλά δεν θα πω το όνομα της», δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης πως θα ασφάλιζε το κορμί της Άντζελας Δημητρίου, καθώς και τα οπίσθια της Ελένης Φουρέιρα καθώς όπως αποκάλυψε ασχολείται 23 χρόνια με τις ασφάλειες.

 




 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This