Η Σοφία Καρβέλα είχε τα γενέθλιά της και βγήκε έξω να διασκεδάσει σχεδόν γυμνή

Οι ευχές της Άννας Βίσση στο Instagram

Must Read

O Nίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση έχουν αποκτήσει από το γάμο τους μια κόρη την Σοφία, η οποία γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 και χθες έκλεισε τα 39 της χρόνια.

Η Σοφία Καρβέλα έχει κάνει την δική της οικογένεια, καθώς παντρεύτηκε τον Θανάση Πανουργιά και απέκτησε μαζί του δυο γιους. Η Σοφία ζει και εργάζεται μόνιμα στις ΗΠΑ.

Η στυλίστρια Σοφία Καρβέλα βρέθηκε για τα γενέθλιά της στην Αθήνα και γιόρτασε με φίλους και συγγενείς σε νυχτερινό κέντρο ενώ η μητέρα της ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να της ευχηθεί γράφοντας στη λεζάντα:  “Φέτος μπορώ επιτέλους να σε αγκαλιάσω και να σου ευχηθώ χρόνια πολλά❤️🥳❤️🥳❤️”

H Σοφία Καρβέλα ανέβασε στο δικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο ένα καλσόν και στη λεζάντα έγραψε: “Eίναι τα γενέθλιά μου, οπότε μπορώ να κυκλοφορήσω και κατά κάποιο τρόπο γυμνή έξω”

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται τσουνάμι κακουργημάτων για το σκάνδαλο των e-mail!

Με τη συνηθισμένη τακτική της, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία το σκάνδαλο της...

More Articles Like This