Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Στις επαγγελματικές σχέσεις σας αφήστε την ωριμότητα να σας βοηθήσει να βγάλετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας. Οι αλλαγές που θα περιέχει η μέρα θα σας οδηγήσουν σε σκέψεις γύρω από την υγεία σας και πιθανόν να σας προκαλέσουν κάποιες ανησυχίες. Η αυτοπεποίθησή σας -σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες- θα συμβάλει ώστε να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτά που έχετε κατά νου. Τακτοποιήστε όποια εργασιακή εκκρεμότητα έχετε και τολμήστε μετακινήσεις που απαιτούνται, μια και ξέρετε ότι θα σας βοηθήσουν στο προσεχές μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετές συναλλαγές που θα πραγματοποιήσετε θα προκύπτουν προς όφελός σας και, βλέποντας ότι ο οικονομικός τομέας έχει άνοδο, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στο να αποκτήσετε όσα μπορείτε περισσότερα υλικά αγαθά. Φανείτε προνοητικοί στις δύσκολες ώρες συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα και διατηρήστε τις ισορροπίες ακόμα και στις πιο ανοιχτές προκλήσεις. Αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη. Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις σας και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσέξτε τις άσκοπες σπατάλες και να μην είστε τόσο αυστηροί και εκλεκτικοί απέναντι σε νέους συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε την εμφάνισή σας, καθώς ο καθρέφτης φαίνεται να είναι κάπως σκληρός μαζί σας. Εχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ενώ θα αποκτήσετε ακόμα ένα ατού για την ψυχολογία σας αλλά και για τις επαφές που θα κάνετε. Δείτε την ομορφιά που εκπέμπετε σαν το δυνατό σας σημείο και θα πετύχετε πολλά. Μην αφήσετε τις δύσκολες στιγμές να σας προκαλέσουν στρες ή κατάθλιψη και να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα. Αργές και σταθερές αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό θα βάλουν την καθημερινότητά σας σε καινούργιους ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διακινήστε τις ιδέες σας χωρίς να υπερβάλλετε, αφού νιώθετε έντονα την ανάγκη της υλικής εξασφάλισής σας. Δουλέψτε με διπλωματία για να μπορέσετε να απαιτήσετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας. Το θάρρος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείτε, αλλά μην το παρακάνετε, ώστε να αποφύγετε συμπεριφορές που θα προκαλέσουν έριδες και αντιπαλότητες. Πρέπει να θυμάστε ότι η ευνοϊκή έκβαση των υποθέσεών σας θα εξαρτηθεί από τη σωστή δόση δυναμισμού και αισιοδοξίας που θα διοχετεύσετε στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι. Τα λάθη που έχετε κάνει έρχονται στο μυαλό σας σαν ταινία, κάνοντάς σας να πιέζεστε ακόμα περισσότερο αφού θα εξακολουθεί να σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε πως εσείς είστε οι υπεύθυνοι για ό,τι έγινε. Φροντίστε να θυμάστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και να αποφύγετε τις επαναλήψεις, για να έχετε ένα παραγωγικό διάστημα και αν κάποιες υποθέσεις σας τελειώσουν, σίγουρα θα είναι για το καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμάτε να βρίσκετε εξιλαστήρια θύματα για τα σφάλματά σας παρά να δείτε την πραγματικότητα. Πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε κατά αυτόν τον τρόπο και να αποκτήσετε αυτογνωσία, για να προχωρήσετε μπροστά και να μη χάνετε χρόνο σε πισωγυρίσματα ή σε άρρωστες καταστάσεις. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε, καθώς αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά θέματα, αλλά ούτε και για να προβείτε σε ανοίγματα. Εξάλλου, στην πορεία οι επιλογές σας θα είναι όσες ακριβώς χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχισμένοι και δημιουργικά συμπληρωμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανακατατάξεις στις σχέσεις σας, τα διλήμματα που θα σας δημιουργηθούν και η νοσταλγική τάση που θα έχετε θα ανασύρουν στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Εσείς θα κρίνετε, θα διαλέξετε και θα αποφασίσετε ποιους θα δείτε και πώς θα τους συμπεριφερθείτε. Ακόμα και αν κάνουν την εμφάνισή τους άνθρωποι που είχατε ζήσει μαζί τους και νιώθετε οικεία, η άποψη που θα έχετε σχηματίσει για τις σχέσεις σας δεν θα απειληθεί. Ακούστε μόνο την εσωτερική φωνή σας και όχι συμβουλές τρίτων για προσωπικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με σωστό τρόπο με την οικογένειά σας και ζητήστε από τους δικούς σας ανθρώπους να σας στηρίξουν στις δύσκολες περιόδους που περνάτε κατά καιρούς. Ο σωστός τρόπος έκφρασης θα σας δώσει μια μοναδική ευκαιρία για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να τις κάνετε πιο ουσιαστικές. Βγάλτε από δίπλα σας άτομα που σας δίνουν κάτι, αλλά σας απορροφούν ενέργεια και σας απομυζούν υλικά. Ορίστε εσείς τους κανόνες και τις προϋποθέσεις για την προσωπική σας σχέση, για να μην παιχτούν μέσα στο μυαλό σας και στην καρδιά σας σενάρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα βήματά σας θα πρέπει να είναι μικρά και σταθερά. ώστε να μπορείτε να προβλέπεται τον αντίκτυπο της κάθε ενέργειας. Για αρχή αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων του εργασιακού χώρου σας. Η συνέπεια θα σας βοηθήσει να βγείτε άψογοι και να ποντάρετε σε ένα πιο σίγουρο οικονομικό μέλλον. Εχετε παραμελήσει αρκετά τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας και είναι καιρός να την προσέξετε. Σταματήστε να ζητάτε σε μόνιμη βάση αποδείξεις αγάπης ή να σκορπίζετε χωρίς σκέψη όρκους αιώνιας πίστης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσο και αν σας σπρώχνει το πάθος που έχετε μέσα σας δεν είναι σίγουρο πως οι άλλοι θα το αντιλαμβάνονται έτσι και δεν θα έχουν απαιτήσεις από εσάς. Εάν πάλι εσείς οι αδέσμευτοι θέλετε οπωσδήποτε να ζήσετε μια ριψοκίνδυνη σχέση, καλώς, αλλά μην κυνηγάτε τις δυσκολίες με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα που έχετε να απομυθοποιείτε τις καταστάσεις για να απολαύσετε τις στιγμές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πολύ περισσότερες απ’ ό,τι συνήθως, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε πισωγυρίσματα για να μην είστε μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε το μυαλό σας καθαρό από επηρεασμούς τρίτων και οι παρούσες καταστάσεις θα σας υποδείξουν ότι ο κύκλος του παρελθόντος έκλεισε οριστικά. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στο κατάλληλο πρόσωπο και να μην είστε ατομιστές, μια και έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση. Ξεπεράστε το ατσαλάκωτο πρόσωπο που προσπαθείτε να δείξετε ώστε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον σύντροφό σας. Η αλληλοκατανόηση που θα δείξετε μεταξύ σας θα ανανεώσει την αίσθηση της ασφάλειας και του ερωτισμού, δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι έχετε ήδη ταίρι στη ζωή σας θα πρέπει να προσέξετε τις κρίσεις ζήλιας που σας πιάνουν κατά διαστήματα. Μην προσπαθήσετε να τραβήξετε πιο κοντά τον σύντροφό σας με θεατρικές κινήσεις. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα, όσο πεζή και αν σας φαίνεται, γιατί θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας αλλά και να αποφύγετε «υφάλους». Μπορεί να έχετε διλήμματα για το σωστό και το λάθος, όμως δεν πρέπει να ανησυχείτε, αφού στο τέλος θα κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε. Η μοίρα θα επέμβει εκεί που χρειάζεται και θα σας υποδείξει το σωστό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This