Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

«Μπλέξανε τα μπούτια» και τις… κορδέλες τους στα Καλλιστεία (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τα Καλλιστεία 2019 παρουσίασε χθες η Μαρία Κορινθίου στο Θέατρο Alhambra, ως έναν θεσμό που διατηρείται χρόνια αλλά πλέον έχει χάσει την παλιά του αίγλη και δημοσιότητα.

Σταρ Ελλάς 2019 ανακηρύχθηκε η 20χρονη Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια, ενώ, παράλληλα, δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Τον τίτλο της Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς έλαβε η Ιωάννα Χατζή, της Μις Τουρισμός η Μαριάννα Περατσάκη, της Μις Ελλάς η Έρρικα Κολάνη, ενώ Ελληνίδα 2019 αναδείχθηκε η Σάρα Τσέχου.

Η βραδιά ήταν λαμπερή, ωστόσο στην στέψη της Σταρ Ελλάς έγιναν διάφορα… ευτράπελα!

Το στέμμα παραλίγο να πέσει κάτω πριν της το φέρουν, η κορδέλα της Σταρ Ελλάς γύρισε και δεν βλέπαμε τον τίτλο ενώ η Μαρία Κορινθίου αναγκάστηκε να αφήσει το μικρόφωνο και τα χαρτιά της και να τρέξει να βοηθήσει!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ