«Εχθροπραξίες» Καρλάκη – Χολέβα για το τετ α τετ

Must Read

Μπαμ και μπουμ οι… κουμπουριές από τη Μαρία Καρλάκη και τον Βλάσση Χολέβα, με αφορμή δημοσίευμα της «Espresso». Ηταν περίπου πριν από δύο εβδομάδες όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια και τον σχεδιαστή σε κοσμικό event στα νότια προάστια.

Εκείνος δεν συνοδευόταν το εν λόγω βράδυ από τη φημολογούμενη σύντροφό του Μαρίνα Πατούλη, κάνοντας έτσι κάποιους να αναρωτηθούν αν η Μαρία Καρλάκη, με την οποία έδειχνε να περνάει πολύ ευχάριστα στο event, είναι το νέο του φλερτ.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι ο Βλάσσης Χολέβας πήρε… στραβά τη δημοσιότητα που ακολούθησε της κοινής φωτογραφίας τους, με αποτέλεσμα να ρίξει ευθύνες στην τραγουδίστρια, παρά το γεγονός ότι εκείνη έσπευσε να δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξή της τις αμέσως επόμενες ημέρες: «Δεν τρέχει κάτι. Δηλαδή και να θέλαμε, δεν προλάβαμε».

Κάπως έτσι οι δυο τους βρέθηκαν στα… χαρακώματα, αρχίζοντας ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων μεταξύ τους για το δημοσίευμα. «Πρόσφατα μου πρόσαψαν μια σχέση με τη Μαρία Καρλάκη. Μου τη γνώρισε ο Τρύφωνας Σαμαράς σε ένα κάλεσμα, συστηθήκαμε και μιλήσαμε πέντε λεπτά και τίποτα άλλο. Μετά διάβασα… τέρατα» είπε αρχικά ο Βλάσσης Χολέβας και συνέχισε: «Είπα στη Μαρία Καρλάκη: “Μιλήσαμε 7-8 λεπτά και δημιουργείται αυτό το θέμα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, λήξε το, δεν έχουμε τίποτα”. Μετά βγήκε και είπε αυτά τα περίεργα… Ούτε εγώ δεν κατάλαβα για ποιον λόγο ειπώθηκαν».




Η απάντηση από την τραγουδίστρια ήρθε άμεσα: «Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω ότι δεν είμαστε μαζί; Αφού το είπα ότι δεν είμαστε μαζί, γιατί δεν το κατάλαβε ο ίδιος; Την ημέρα που έγινε η συνέντευξη με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τι να πω. Με είχε πάρει την προηγούμενη μέρα για να βγούμε κι εγώ το απέφυγα, γιατί είχα γενέθλια και έπρεπε να οργανώσω το πάρτι και δεν μπορούσα να πάω στο μέρος που ήθελε να πάμε ο κ. Χολέβας» τόνισε η Μαρία Καρλάκη. «Οταν βγήκε το δημοσίευμα, μου έστειλε ότι δεν του άρεσε αυτό και του είπα “εσύ ήρθες και έκατσες δίπλα μου”» κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This