Λευτέρης Πανταζής: O όρος που έθεσε για να λάβει μέρος στη Eurovision

«Μου έκαναν και φέτος πρόταση για τη Eurovision », είπε χαρακτηριστικά o τραγουδιστής

Must Read

O Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αναφέρθηκε στην κόρη του Κόνι Μεταξά και σχολίασε το αποτέλεσμα που εμφανίζεται δίπλα στο όνομα του κατά την αναζήτηση στη Google.

«Μου έκαναν και φέτος πρόταση για τη Eurovision. Είπα ότι αν θα πάω πρέπει να είναι ένα τραγούδι ξεσηκωτικό με ωραίο ρυθμό. Αν είναι και λίγο Ποντιακό, τρομαχτό, μπορεί να κάνουμε και καμιά επιτυχία», είπε o Λευτέρης Πανταζής.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου τι έχει να πει για τη λέξη «πέθανε» που εμφανίζεται δίπλα στο όνομά του αν τον αναζητήσει κανείς στη Google απάντησε: «Παναγία μου! Αλήθεια λες; Δεν έχω ιδέα. Αυτά είναι μακάβρια πράγματα, μην το συζητάμε. Η ζωή είναι ωραία».

Τέλος, αναφερόμενος στην κόρη του, Κόνι Μεταξά και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να σχολιάζει τις δηλώσεις της.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This