«Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πέσω από το μπαλκόνι»: Κατέρρευσε ο Φιλιππίδης

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Must Read

Σε αποκαλύψεις για το τι συνέβη στη δική του Πέτρου Φιλιππίδη, αμέσως μετά την κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη και της Λένας Δροσάκη, προχώρησε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Σε εκείνη τη συνεδρίαση η Κάτια Δανδουλάκη περιέγραψε γιατί είχε απομακρύνει τον Φιλιππίδη, που ήταν σκηνοθέτης της παράστασης, και η Λένα Δροσάκη πως είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο.

«Και οι δύο καταθέσεις δεν συνεισέφεραν ούτε εις το ελάχιστο όσον αφορά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Επί αυτών και οι δύο είπαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα. Ουσιαστικά ήρθαν να καταθέσουν για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά σε ένα ποινικό δικαστήριο ο χαρακτήρας του κατηγορουμένου ελάχιστη σχέση έχει με την κατηγορία» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι κατά την κατάθεση της Λένας Δροσάκη ο Πέτρος Φιλιππίδης αντέδρασε για πρώτη φορά. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός κατέρρευσε μετά το τέλος της συνεδρίασης.

«Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε μέσα στην αίθουσα εγώ και οι υπόλοιποι δικηγόροι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Πρώτη φορά στη ζωή μας μετά από τόσους μήνες ποινικής διαδικασίας, είδαμε έναν Πέτρο Φιλιππίδη που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, που είχε μια ταχυπαλμία και πρώτη φορά ακούσαμε -το λέω και συγκλονίζομαι- ότι “αισθάνομαι” -μας είπε- “ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω στο σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό“. Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μετά από τόσους μήνες τον Φιλιππίδη να μην μπορεί να αναπνεύσει από την κατάσταση που είχε έρθει. Προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε! Ευτυχώς, είναι μία στιγμή αυτό που δεν είδε ούτε το παιδί, ούτε η γυναίκα του. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί τόσους μήνες» αποκάλυψε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This