Βασίλης Κούρτης: Ο πανέμορφος τενόρος που θέλει να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2023

«Άκουσα το τραγούδι και είπα κατευθείαν ναι» λέει ο νεαρός μουσικός που έχει συνεργαστεί με τον Μάριο Φραγκούλη

Must Read

Να φέρει το έπαθλο της Eurovision 2023 στην Κύπρο θέλει ο 28χρονος τενόρος Βασίλης Κούρτης, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για συμμετοχή στον διαγωνισμό μουσικής.

Ο ταλαντούχος νέος που έχει συνεργαστεί με τον Μάριο Φραγκούλη, θα είναι στους υποψήφιους που εκπροσώπους της Κύπρου φέτος και το μόνο βέβαιο είναι ότι με τη φωνή και την σκηνική του παρουσία, θα «μαγέψει» το κοινό.

«Eurovision πάντα βλέπαμε στο σπίτι γιατί είναι το μεγαλύτερο μουσικό event στον κόσμο τηλεοπτικά αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ να δηλώσω συμμετοχή λόγω και του είδους που υπηρετώ. Μου έγινε όμως αυτή η πρόταση τον Μάϊο…Άκουσα το τραγούδι και είπα κατευθείαν ναι. Είναι μπαλάντα αλλά είναι σύγχρονο και ρυθμικό» δήλωσε μιλώντας στο Star και αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Μάριος Φραγκούλης τον παρότρυνε να λάβει μέρος εφόσον έχει βρει κάποιο τραγούδι που του ταιριάζει και τον αντιπροσωπεύει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This