Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν ακόμα αρκετές δυσκολίες να περάσετε μέχρι να πάψετε να νιώθετε απογοητευμένοι από προβλήματα στη ζωή σας. Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όπως επενδύσεις ή δάνεια, αλλά φροντίστε τα χρήματα που έχετε να είναι ασφαλή.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δύσκολοι πλανητικοί συνδυασμοί που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα έφερναν συχνά εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα. Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών, είναι κάτι που σίγουρα χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αιχμηρότητα που συνεχίζετε να έχετε στις αντιδράσεις σας θα επηρεάζει λίγο ως πολύ τις οικογενειακές σας σχέσεις. Πριν εκφράσετε πόσο τους αγαπάτε ή πόσο σας έχουν θυμώσει με τις παρεμβάσεις τους, ακούστε τις απόψεις τους και τις ανάγκες τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι γνωριμίες που θα έχετε θα είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες, κάποιες προκλητικές και κάποιες αρκετά χρήσιμες για το μέλλον σας. Με τη χάρη, τη γοητεία, τη φιλικότητα και την καλή σας διάθεση θα προσελκύσετε πρόσωπα από τον κοινωνικό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Με αμεσότητα και ειλικρίνεια θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Ετσι θα εξασφαλίσετε ότι δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακριβώς γιατί δεν θα έχετε την πρόθεση να μειώσετε κανέναν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεδομένου ότι για καθετί με το οποίο ασχολείστε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ελλοχεύει συχνά ο κίνδυνος της εξάντλησης. Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που χρειάζεται και επιδιώξτε να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και τον κόσμο.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τις πολλές δραστηριότητες και την έντονη κοινωνική ζωή να απειλήσουν την υγεία σας. Βάλτε όρια σε ό,τι κάνετε, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για διασκέδαση. Μάθετε να φροντίζετε τον εαυτό σας αποφεύγοντας την υπερένταση και το άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο τρόπος που έχετε να αναλύετε τις καταστάσεις είναι σε πολλά σημεία σωστός και αποτελεσματικός. Εξετάστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει και αφορά οικονομικά συμφέροντα, και μετά προχωρήστε σε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη σας για συνεργασίες γίνεται ολοένα και πιο αισθητή. Παράλληλα, όσον αφορά τις κινήσεις σας είναι σημαντικό να μη βασίζεστε στη σκληρή λογική, ούτε όμως και στο απόλυτο συναίσθημα. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο και προχωρήστε μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναθεωρήστε κάποιες συμπεριφορές σας που φαίνεται ότι μπλοκάρουν τις βαθιές σας επιθυμίες. Τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα σας μπορεί να γίνουν άμεσα ορατά, αλλά σίγουρα και σε συναισθηματικό επίπεδο θα σας ανανεώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν χρειάζεται να επιμένετε να θεωρείτε τον συμβιβασμό μια πράξη καταπίεσης, γιατί όταν είναι σωστός, επιφέρει την ισορροπία και τη δημιουργικότητα μέσα από την κατανόηση και τη συμφιλίωση με τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε ξανά, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από κάποιες αναμνήσεις είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας έχει απογοητεύσει, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This