Δέσποινα Ρόκκου: Η 23χρονη κόρη του Στέλιου Ρόκκου είναι πανέμορφη και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες

Ο τραγουδιστής έχει τέσσερα παιδιά

Must Read

O Στέλιος Ρόκκος είναι ένας πολύ επιτυχημένος τραγουδιστής, συνθέτης και τραγουδιστής.

Στα 56 του χρόνια, έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στη μουσική ξεκινώντας από το να παίζει κιθάρα στον τόπο καταγωγής του, τη Λήμνο το 1984 και στη συνέχεια κυκλοφόρησε περισσότερα από 18 άλμπουμ, με την πλειοψηφία τους να γίνονται χρυσά και πλατινένια.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται πιο ενεργά με τα χόμπι του που είναι το ψάρεμα και η ξυλουργική. Το 2017 παντρεύτηκε για τέταρτη φορά, την σύντροφό του Ελένη Γκόφα.

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: Τον Ανδρέα, τον Δημήτρη, τη Δέσποινα και την Μέλια, ενώ ταξιδεύει ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο όπου μένουν κάποια από τα παιδιά του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rokkou (@despoinarokkou)

Για την προσωπική του ζωή έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικόμ Glam: «Με τις γυναίκες δεν ξέρω με το γάμο πάντως έχω τέλειες σχέσεις. Αν θες να παντρευτείς, μπορώ να σου πω πού να πας, τι ρούχα να βάλεις. Νοικιάζω και τα ρούχα».

Όσο για το γιατί δεν στέριωσε κανένας από τους τρεις γάμους του έχει πει: «Οι γυναίκες μου. Αυτές φταίνε. Αυτές οι κακές. Μα τρεις φορές να μου το κάνουν αυτό; Και άντε να ήταν μία. Ήταν τρεις διαφορετικές. Φταίνε. Δεν μπορώ να καταλάβω πού πήγα και τις βρήκα».

Ο τραγουδιστής, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους του. Με μια από αυτές έχει αποκτήσει μια πανέμορφη κόρη την 23χρονη σήμερα Δέσποινα Ρόκκου, η οποία αποφοίτησε πρόσφατα από τη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ εργάζεται ως social media manager.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rokkou (@despoinarokkou)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rokkou (@despoinarokkou)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rokkou (@despoinarokkou)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rokkou (@despoinarokkou)

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This