Τα βρόντηξε λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης ο Αλέξης Παππάς

«Είπε ότι δεν ένιωθε έτοιμος και ότι φοβήθηκε πως δεν θα τα καταφέρει»

Must Read

Αν και είχαν δώσει τα χέρια και ξεκίνησε ακόμη και πρόβες, τελικά τελευταία στιγμή αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», θα συνεργαζόταν με τον πρώην Bachelor στην παράσταση, αλλά έμαθε για την αποχώρησή του από τα social media και μάλιστα λίγο πριν την πρεμιέρα.

«Έχει συμβεί κάτι περίεργο, το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Ο Αλέξης Παππάς ήρθε στην παράσταση, συμφώνησε, έδωσε τα χέρια, έκανε πρόβα, πήρε κείμενο, ξεκίνησε, προχωρήσαμε και το φτάσαμε μέχρι ένα πολύ καλό σημείο. Εγώ τώρα που ήμουν στην Κύπρο, γιατί είχα δύο συναυλίες, ενημερώνομαι ξαφνικά από τα social media, ούτε από τον Αλέξη, ούτε από πουθενά αλλού, ότι ο Αλέξης δεν θα είναι στην παράσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά.




«Παίρνω λοιπόν, τηλέφωνο τον σκηνοθέτη και παραγωγό του θεάτρου και μου είπε ότι όντως ο Αλέξης επανήλθε, μετά τις συμφωνίες και είχε άλλες απαιτήσεις. Είχε άλλα δεδομένα, είπε ότι δεν ένιωθε έτοιμος και ότι φοβήθηκε πως δεν θα τα καταφέρει. Ήταν μπερδεμένος και ασαφής ο λόγος που είπε. Εν τέλει όμως, αισθάνομαι πως χρησιμοποίησε λίγο την παράσταση», κατέληξε ρίχνοντας και ένα «καρφί» προς την πλευρά του Παππά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This