Αργύρης Πανταζάρας-Σίσσυ Τουμάση: Έσκασε νέος έρωτας;

Mετά τη σκηνή μαζί και στη ζωή;

Must Read

Ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία για τον Αργύρη Πανταζάρα και την «Ιουλιέτα» του. Μια σειρά από αναρτήσεις που έκαναν στα social media από τα ίδια σημεία της ιταλικής πόλης ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» και η γλυκιά συνάδελφός του Σίσσυ Τουμάση λειτούργησαν ως αφορμή για να αρχίσει το κουτσομπολιό στη showbiz, με τις απορίες να πέφτουν… βροχή. Τι τρέχει μεταξύ τους; Είναι μόνο καλοί φίλοι ή και κάτι περισσότερο;

Ποιοι φίλοι, αλήθεια, ταξιδεύουν μόνοι οι δυο τους σε έναν προορισμό που επιλέγεται παραδοσιακά από ερωτευμένα ζευγάρια; Είναι γεγονός ότι ο Αργύρης και η Σίσσυ συνεργάστηκαν φέτος στη θεατρική παράσταση «This is not Romeo and Juliet», ένα έργο του Πανταζάρα που βασίζεται στην πασίγνωστη ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Μάλιστα, την πρώτη φορά που το ανέβασε ο ηθοποιός στο θέατρο πριν από λίγα χρόνια είχε στον πλευρό του την πρώην σύντροφό του Ελλη Τρίγγου. Στη συνέχεια, ωστόσο, πήρε τη θέση της η Σίσσυ Τουμάση, που την έχουμε δει, επίσης, σε γνωστά σίριαλ, όπως το νέο «Λόγω τιμής» και το «Σε ξένα χέρια», η οποία και παρέμεινε σταθερά δίπλα του, τόσο επί σκηνής όσο και -καθώς φαίνεται- εκτός αυτής.

Η Σίσσυ και ο Αργύρης λέγεται ότι ήρθαν πολύ κοντά στη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θέατρο, με αποτέλεσμα να «χτυπήσουν» πρόσφατα και το ταξιδάκι τους στη ρομαντική Βενετία. Πρέπει, μάλιστα, να ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός τους γι’ αυτή την εξόρμηση, που δεν πρόσεξαν καθόλου τις αναρτήσεις τους, με αποτέλεσμα να…προδοθούν. Στις φωτογραφίες που ανέβασαν σχεδόν ταυτόχρονα στα social media είναι ολοφάνερο ότι ο ένας φωτογράφιζε τον άλλον στα ίδια μέρη. Μάλιστα, σε μία εικόνα, με ένα λαχταριστό τιραμισού σε πρώτο πλάνο, διακρίνονται στο φόντο γυναικεία χέρια με κόκκινα περιποιημένα νύχια, που, όπως φαίνεται σε μια άλλη φωτογραφία που αναρτήθηκε, ανήκουν στη νεαρή ηθοποιό. Ανεξαρτήτως της σχέσης που τους συνδέει τελικά, το σίγουρο είναι πως ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση πέρασαν υπέροχα στη γειτονική χώρα. Απαθανάτισαν όμορφα τοπία, ήπιαν καλό κρασί, γεύτηκαν μοναδικές ιταλικές γεύσεις και απόλαυσαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This