Έλενα Κρεμλίδου-Εκδικητικό πορνό: «Το μόνο που πόνεσε ήταν η ψυχή μου και το ότι έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας»

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν δέκα μήνες από την εισαγγελέα και δεκαπέντε μήνες από την δικαστή για τον εκβιαστή της

Must Read

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή την δικαίωσή της από το δικαστήριο σχετικά με την υπόθεση εκβιασμού που αντιμετώπισε από κάποιον που διέρρευσε ένα ροζ βίντεο και την απειλούσε πως αν δεν συνευρεθεί μαζί της σεξουαλικά τότε δεν θα το αποσύρει από το διαδίκτυο.

Η Έλενα Κρεμλίδου γιόρτασε την δικαίωσή της από το δικαστήριο καθώς είναι μια νίκη όμως μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όλα αυτά τα χρόνια πέρασε δύσκολα καθώς έφτασε από την απελπισία της μέχρι και στο να σκεφτεί την αυτοκτονία.

«Δεν έχω γενέθλια, γιορτή αλλά έχω μια μικρή νίκη και σήμερα γιορτάζω! Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για κάτι που συνέβη δέκα χρόνια πριν και το 2018-19 βγήκε στο φως και άρχισαν οι καλοθελητές να δημοσιοποιούν πράγματα. Σε κάποια δεν ήμουν εγώ, αλλά έγραφαν το όνομά μου. Το κυνήγησα από τότε, συμβουλεύτηκα κατευθείαν δικηγόρο και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αγόρια και κορίτσια να το κυνηγήσετε, μη φοβάστε. Σε μένα πέρασαν τρία χρόνια γιατί ήταν μεγάλη υπόθεση. αλλά πήρα μια πρώτη νίκη. Έχω κι άλλες νίκες, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι. Χρήματα δε μου ζήτησε κανένας, ήταν όλοι καλοθελητές. Είμαι χαρούμενη.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν δέκα μήνες από την εισαγγελέα και δεκαπέντε μήνες από την δικαστή. Ό,τι και να γίνει προχωράμε, να μη δίνουμε τόση αξία και να το αντιμετωπίσουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν άκουσα ποτέ μια συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει. Όταν ο άλλος σε εκβιάζει μετά τι περιμένεις; Από αυτόν τον άνθρωπο να είναι άνθρωπος; Μου έδειξε ποιος είναι.

Δεν ήρθε καν στο δικαστήριο. Ούτε ο δικηγόρος δεν ήρθε. Το μόνο που πόνεσε ήταν η ψυχή μου και το ότι έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Αυτό πόνεσε. Απλά χαίρομαι που ακούγομαι και θέλω να δείξω ότι μπορείς να ακουστείς κι εσύ» ανέφερε η Έλενα Κρεμλίδου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This