Ευγενία Σαμαρά-Ένας χρόνος από το θάνατο του πατέρα της: «Λείπεις Σάκαρέ μου»

«Ένας χρόνος χωρίς τον χαμογελαστό μου στη ζωή και όμως αιώνια μέσα μου» έγραψε στην ανάρτησή της

Must Read

Ήταν 15 Δεκεμβρίου 2021 όταν ο πατέρας της Ευγενίας Σαμαρά, Σάκης Σαμαράς έφυγε από τη ζωή και φέτος η ηθοποιός ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τιμήσει τη μνήμη του.

Η ηθοποιός που υποδύεται από πέρσι την δικηγόρο Στέλλα Καμαριωτάκη στο επιτυχημένο σήριαλ του Alpha Σασμός, δεν ξεχνά τον αγαπημένο της πατέρα και θέλησε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της προς εκείνον.

Nα θυμίσουμε ότι η Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται επί χρόνια σε σχέση με τον Γιάννη Ποιμενίδη. Επίσης αγαπά πολύ τα οικογενειακά ταξίδια και την έχουμε δει να ταξιδεύει με την μητέρα και τον αδερφό της σε αρκετούς προορισμούς από τους οποίους μοιράζεται φωτογραφίες.

Δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τότε που εκείνη ήταν μωρό και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Ένας χρόνος χωρίς τον χαμογελαστό μου στη ζωή και όμως αιώνια μέσα μου. Λείπεις Σάκαρε μου!» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This