Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου: Αυτή είναι η σύντροφος του Μιχάλη Ρακιντζή

Oι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια

Must Read

Ο Μιχάλης Ρακιντζής και η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν την εποχή που εκείνη παρουσίαζε την εκπομπή «3,2,1» στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Τόσο ο Μιχάλης Ρακιντζής όσο και η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου είναι άτομα χαμηλών τόνων και έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για το χρονικό της σχέσης τους, ο Μιχάλης Ρακιντζής έχει πει ότι εκείνος ήταν που επεδίωξε να συναντηθούν καθώς πρώτα την είδε στην τηλεόραση και μετά αποφάσισε να πάει στην εκπομπή της για να τη γνωρίσει.

«Είμαστε μαζί πολλά χρόνια. Δεν ήταν τυχαία η γνωριμία μας, εγώ την έστησα. Μου έλεγαν από την δισκογραφική εταιρεία μου να πάω σε διάφορες εκπομπές αλλά έλεγα πάντα όχι. Μέχρι που είδα στην τηλεόραση την Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου και θέλησα να πάω εκεί, στην εκπομπή που εκείνη παρουσίαζε. Έτσι έγινε και ήρθαμε κοντά», έχει πει ο τραγουδιστής.

Σε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση τους είδαμε μαζί στο μαγαζί της Έλενας Τσαβαλιά στο Μαρούσι όπου πόζαραν μαζί με την οικοδέσποινα σε μια φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This