Στο νοσοκομείο η Έλενα Γαλύφα: Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Το έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Must Read

Η Έλενα Γαλύφα έκανε μια ανάρτηση το πρωί της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γνωστοποίησε στους διαδικυτιακούς της φίλους ότι βρίσκεται στο νοκοκομείο και μάλιστα πως θα υπεβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία θα είναι και η πρώτη στη ζωή της χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η γνωστή fashion blogger δημοσίευσε μια selfie της στην οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα και έγραψε στη λεζάντα «Και ξαφνικά συμβαίνει αυτό, 1η χειρουργική επέμβαση της ζωής μου».

H Έλενα Γαλύφα πολύ πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Φαίης Σκορδά και μάλιστα μίλησε στην παρουσιάστρια για την 20ετή σχέση που έχει με το σύζυγό της, ωστόσο δεν αποκάλυψε κάτι σχετικά με την υγεία της. Προφανώς ήταν κάτι έκτακτο το οποίο προέκυψε ξαφνικά και δεν περίμενε ούτε η ίδια πως θα βρεθεί στο νοσοκομείο τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This