Χαρτιά, υπογραφές και «βόλτα» στο Κτηματολόγιο για τους γονείς της ωραίας Ελένης

Must Read

Στο Κτηματολογικό Γραφείο Μεγάρων η μαμά της Ελένης Μενεγάκη. Εκεί βρέθηκε χθες, νωρίς το πρωί, η Ζέτα Μισόκαλου, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Στέλιο, προκειμένου να καταθέσει όλα τα σχετικά έγγραφα περιουσιακών στοιχείων που διαθέτει στην περιοχή.

Η μητέρα της «ωραίας Ελένης» φαίνεται πως έχει επενδύσει σε γη στη δυτική Αττική, εκτός κι αν η επίσκεψή της στο κτηματολογικό γραφείο αφορούσε περιουσιακά στοιχεία του άνδρα της και πήγε μαζί του για να τον βοηθήσει.

  • Γράφει ο Νίκος Νικόλιζας

Κρατώντας έναν παραφουσκωμένο γαλάζιο φάκελο, ντυμένη σπορ, με αθλητικά, σκούρο παντελόνι και ριγέ μπλούζα, αμακιγιάριστη και οπλισμένη με πολλή υπομονή, η ευγενέστατη Ζέτα Μισόκαλου συμπλήρωσε τις σχετικές αιτήσεις με τη βοήθεια του συζύγου της και πατέρα του Θοδωρή Μισόκαλου! Εκείνος, με φόρμα και κοντομάνικο μπλουζάκι, κρατούσε σημειώσεις, ενώ η μαμά της οικοδέσποινας του Alpha μελετούσε τις οδηγίες, προκειμένου να κατοχυρώσει σωστά τις ιδιοκτησίες.

Η υπάλληλος που τους εξυπηρέτησε, ύστερα από τέσσερις ώρες αναμονής, ευχαρίστησε το ζευγάρι για την υπομονή του, για να εισπράξει ένα γενναίο χαμόγελο από τη Ζέτα. Και φυσικά όλη αυτή την ώρα ο φακός της «Espresso» καραδοκούσε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This