Μιχάλης Αεράκης: Ποιος ήταν ο ρόλος που του πρότειναν αρχικά στο «Σασμό» και τον αρνήθηκε;

Must Read

O Mιχάλης Αεράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» την παραμονή των Χριστουγέννων και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το “Σασμό” την υπερεπιτυχημένη σειρά στην οποία συμμετέχει και για το ρόλο που του είχαν προτείνει αρχικά, πριν αποφασιστεί να υποδυθεί τον παπά-Μιχάλη, αλλά εκείνος αρνήθηκε να υποδυθεί.

«Όταν διάβασα το βιβλίο, τρελάθηκα και είπα τι ωραίο θα ήταν να γίνει ταινία. Και μετά από τρία χρόνια με παίρνει τηλέφωνο ο Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης και μου λέει “έχω ένα ρόλο για σένα στον Σασμό” και του λέω έρχομαι. Ήταν να παίξω άλλο ρόλο, άστο τώρα. Ήταν να παίξω τον άντρα της ψυχολόγου, να κάνω δηλαδή τον πατέρα της Ευγενίας Σαμαρά. Όταν διάβασα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει το νεύρο παρά ότι του πει η γυναίκα του, λέω αυτά σε μένα δεν γίνονται. Και είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα παίξω. Αργότερα έγινε μια κουβέντα σε ένα τόπο και ήταν από τα κανάλι και έψαχνα να βρουν τον παπά. Και να είναι καλά αυτή που το είπε. Λέει “Παπά έχουμε, τον Μιχάλη”. Και είπα πως θα το παίξω», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Αεράκης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This