Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη συναντήθηκε με τον Άγιο Βασίλη

Την ίδια μέρα, είχε τα γενέθλιά του και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης

Must Read

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης είχαν διπλή γιορτή στο σπίτι τους. Αφ’ενός τη γέννηση του Χριστού, αφ’ετέρου, τα γενέθλια του συζύγου της παρουσιάστριας.

Ο επιχειρηματίας, έσβησε τα κεράκια των γενεθλίων του σε μια τρισδιάστατη χριστουγεννιάτικη τούρτα όπως είδαμε σε βίντεο που ανέβασε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ το ζευγάρι βγήκε με καλούς φίλους να το γιορτάσει.

“Aυτός ο τύπος σήμερα έχει γενέθλια… για μας δεν είναι μόνο Χριστούγεννα. Για μας είναι κ η μέρα που γιορτάζει εκείνος που έκανε όλα τα “ποτέ” “τώρα” κ τα “αποκλείεται” “εννοείται!” Χρόνια πολλά σε όλους κ χρόνια πολλά σε σένα!” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Ελεονώρα Μελέτη για το σύζυγό της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Όσο για τη μικρή Αλεξάνδρα, ανήμερα των Χριστουγέννων συνάντησε τον Άγιο Βασίλη που της χτύπησε την πόρτα και της έδωσε τα δώρα της. Σε ξεχωριστή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε πως τον ρόλο του Άγιου Βασίλη έπαιξε ο Θοδωρής Μαροσούλης. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Αυτά τα κλικ που δεν τα παίρνεις είδηση αλλά είναι κ τα καλύτερα γιατί είναι αυθόρμητη . Είναι ακριβώς «η στιγμή»… δεν είναι το σετάρισμα , δεν είναι η πόζα, δεν είμαι το «ελάτε να βγάλουμε μια φωτογραφία».

Είναι η στιγμή. Κ γ στιγμή λέει πάντα την αλήθεια!

Κ μιας κ λέμε για αλήθειες, έλαβα άπειρα μηνύματα στα οποία με ρωτάτε που «νοικιάσαμε» τον άγιο Βασίλη για να κάνει έκπληξη στην Αλεξάνδρα!

Δεν τον νοικιάσαμε!!! 😂😂😂 Άγιος βασιλης είναι ο Θοδωρής! Κάθε χρόνο εκείνος ντύνεται κ έρχεται με τα δωρα.

Υγ στην Αλεξάνδρα όταν θα διαβάσει κάποια στιγμή αυτό το ποστ: «παιδί μου συγχώρεσε μας, δεν σου είπαμε ψέματα, αναμνήσεις προσπαθήσαμε να χτίσουμε! 😂😂😂»

#happymoments #mydaughter #mylove #alexandra έγραψε στη λεζάντα.

“Όπως κάθε χρόνο έτσι κ φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε κ έφερε τα δώρα του!Έφερε αυτό ακριβώς που ζήτησε η Αλεξάνδρα στο γράμμα που έστειλε…
Τον είδε, τον αγκάλιασε κ έζησε τη μαγεία.
Δεν πίστευα στον άγιο Βασίλη όταν ήμουν μικρή.
Ίσως γι αυτό σήμερα , στα 44 , πιάνω τον εαυτό μου να τον περιμένει με αγωνία κ στεναχωριέμαι όταν σκέφτομαι πως η Αλεξάνδρα κάποια στιγμή θα μεγαλώσει κ εκείνος δεν έχει λόγο πια να έρχεται…
Καλά Χριστούγεννα! Με αγάπη κ λίγη παραπάνω μαγεία!” έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα του βίντεο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This