Αιμίλιος Χειλάκης: Θυμάται τον Δημήτρη Βογιατζή σήμερα 10 χρόνια μετά την αυτοκτονία του

«10 χρόνια φίλε, από τη μέρα που αποφάσισες να φύγεις. 10 χρόνια κάθε μέρα μου λείπεις» έγραψε ο ηθοποιός

Must Read

Σήμερα συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τότε που ο Δημήτρης Βογιατζής, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το σήριαλ “Αέρινες Σιωπές” αυτοκτόνησε σε ηλικία 42 ετών με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί σοκ. Η μητέρα του τον είχε βρει τότε στο πατρικό του σπίτι κρεμασμένο από το φωτιστικό στο ταβάνι.

Με αφορμή τη θλιβερή αυτή ημέρα, ο φίλος και συνάδελφός του Αιμίλιος Χειλάκης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας πως δεν τον ξέχασε ποτέ.

 «10 χρόνια φίλε, από τη μέρα που αποφάσισες να φύγεις. 10 χρόνια κάθε μέρα μου λείπεις. Νομίζω θα μου λείπεις και όλα τα επόμενα. Στους παραδείσους του μυαλού μου, είσαι κάπου αραχτός και μας κοιτάς αυστηρά γιατί κάποια σκανταλιά θα’χουμε κάνει που δεν ήταν της ηθικής σου και πάντα μας μάλωνες. Σου μιλώ στον πρώτο ενικό γιατί θα ήθελα να ήσουν εδώ. Αόριστο δεν θα βάλω. Πάντα θα τα λέμε» έγραψε ο Αιμίλιος Χειλάκης, δημοσιεύοντας παράλληλα τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This