Ελένη Καστάνη: «Με απέρριψαν από το Εθνικό γιατί ήθελαν πιο ψηλές και με ωραίες φωνές»

Must Read

Τελευταία ημέρα του 2022 και η Ελένη Καστάνη βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως έχει «χορτάσει» τους έρωτές της και πρόσθεσε πως αυτό φαίνεται πάνω σ’ έναν άνθρωπο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σεξουαλική επανάσταση που έζησε η δική της γενιά, κάνοντας τη σύγκριση με το τι ισχύει σήμερα για τα νέα παιδιά.

«Νομίζω ότι ο άνθρωπος φαίνεται όταν είναι χορτάτος, έχει γράψει πάνω του. Εγώ είμαι χορτάτη απ’ όλες τις πλευρές. Είναι η αύρα που την κουβαλάει το σώμα ενός ανθρώπου. Εγώ βλέποντας πώς στέκεται ή πώς περπατάει ένας άνθρωπος, καταλαβαίνω ακόμα κι αν είναι καλός στο σεξ» είπε, αρχικά, η ίδια.



«Ένα σώμα παραμελημένο, παραιτημένο, φαίνεται διαφορετικά από ένα σώμα ενεργό. Αν αφορά έναν άνδρα, θα παρατηρήσω τα πόδια του. Πώς στέκεται. Αλλά και ένα γυναικείο σώμα, ακόμη κι αν είναι τέλειο, μπορώ να καταλάβω αν δεν έχει ευχαριστηθεί τον έρωτα» εξήγησε, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Ζήσαμε τη σεξουαλική επανάσταση και εγώ τώρα έντρομη κοιτάζω τα νέα παιδιά, πόσο διαφορετικό είναι αυτό από τη δικιά μας εποχή. Υπήρχε η επαφή, το μάτι, η ομορφιά του φλερτ. Μπορούσες να πας σε ένα μπαράκι, να κοιτάξεις τον άλλο απέναντι με νόημα και να σου κάνει κλικ. Αυτό τώρα είναι εγκλωβισμένο σε μια οθόνη, σε άλλη μορφή ερωτισμού».





«Ήταν πολύ προχωρημένο που παντρεύτηκα κάποιον μικρότερο»

Αργότερα, η Ελένη Καστάνη μίλησε για τον πρώην σύζυγό της. «Δε φοβάμαι το ρίσκο κι η ζωή το έδειξε. Παντρεύτηκα τον Γιάννη, που ήταν και επτά χρόνια νεότερος και αυτοδημιούργητος. Ήταν πολύ προχωρημένο που παντρεύτηκα κάποιον μικρότερο. Όταν τον είδα είπα “τι κούκλος είναι αυτός;” κι αυτός ρώτησε “ποια είναι αυτή η πολυμίλα;”. Μαζί μου έγινε φωτογράφος και σπούδασε, ακόμα έψαχνε τι θα κάνει», είπε χαρακτηριστικά.



Αναφορικά με το κομμάτι της απιστίας, η ίδια ανέφερε: «Δεν με απασχολεί η απιστία, αν ο σύντροφός μου είναι καλά μαζί μου. Κάτι θα είναι επικίνδυνο, όταν έχει επίπτωση ανάμεσά μας. Έχω κάνει και τις γελοιότητες, να ψάχνω σε σπίτια να δω αν είναι η μηχανή από κάτω. Στην αρχή, αν μάθεις ότι σε έχουν απατήσει, είσαι τσιτωμένος, σε πιάνει ζήλια. Μετά περνάει ο χρόνος και τα απαλύνει. Ήμουν πάντα πιστή. Ομολογώ όμως, ότι μου έχει τύχει στη δουλειά με συνάδελφο που παίζαμε μαζί, να κλονιστώ. Δεν το προχώρησα ποτέ. Ήταν μπλέξιμο τότε κι είχε επίπτωση στο επαγγελματικό. Αν σε ξεπερνάει, τότε υποκλίνομαι, να το ακολουθήσεις. Αλλά, γενικώς, είναι κίνδυνος στη δουλειά».





«Έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό και με απέρριψαν»

Η ίδια αναφέρθηκε, επίσης, στη γνωριμία της με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. «Τη γνώρισα σαν πελάτισσα. Τη σέρβιρα σ’ ένα μαγαζί που δούλευα στα Εξάρχεια. Κάποια στιγμή μετά από καιρό που έγινα ηθοποιός με παίρνει τηλέφωνο η Άννα Βαγενά, η οποία και μας έχει ανακαλύψει όλους. Τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Θανάση Παπαθανασίου, τον Μιχάλη Ρέππα, όλους η Άννα μάς έχει ανακαλύψει. Με φώναξε, λοιπόν, σαν ηθοποιό να πάω σε μια περιοδεία για αντικατάσταση, μια επιθεώρηση και πάνω στο καράβι για την Χίο, όπου θα παίζαμε, συνάντησα τη Δήμητρα που έγραφε τα κείμενα σε εκείνη την παράσταση».

Τέλος, μίλησε για τις εξετάσεις που είχε δώσει στο Εθνικό Θέατρο και αποκάλυψε τον λόγο που την είχαν κόψει. «Είχα δώσει εξετάσεις στο Εθνικό και με είχαν απορρίψει! Ήθελαν πιο ψηλές, πιο θεωρητικές και με ωραίες φωνές για να παίζουν στις τραγωδίες και τους χορούς» εξομολογήθηκε η Ελένη Καστάνη.








Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This