Παντρεύτηκε η Νίκι Μινάζ με άνδρα που είχε καταδικαστεί για βιασμό

Must Read

Νυφούλα ντύθηκε η Νίκι Μινάζ για χάρη του εκλεκτού της καρδιάς της, του καταδικασμένου για βιασμό Κένεθ Πέτι.

Αργά την περασμένη Δευτέρα η 36χρονη ανακοίνωσε με ένα βιντεάκι στον λογαριασμό της στο Instagram τον γάμο της με τον 41χρονο, στο οποίο εμφανίζονταν κούπες αλλά και καπέλα που έγραφαν «Κύριος» και «Κυρία». Ακολούθησε βροχή ευχών στα σχόλια του βίντεο από διασημότητες όπως η Κριστίνα Αγκιλέρα, η Γουίνι Χάρλοου, η Τανίσα Τόμας…

H γεννημένη στο Κουίνς τραγουδίστρια, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Ονίκα Τάνια Μάρατζ, είχε μιλήσει στη ραδιοφωνική εκπομπή της στα μέσα Αυγούστου για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που είχε ξεκινήσει, προκειμένου να βγει η άδεια γάμου.

Μάλιστα, είχε πει ότι ήταν πολύ χαρούμενη, γιατί «το μωρό της την κάνει πολύ χαρούμενη».

Προφανώς υπήρξε χημεία μεταξύ τους, αφού είναι μαζί από τα τέλη της περασμένης χρονιάς, ωστόσο από πολύ νωρίς αναφερόταν σε αυτόν ως σύζυγο, ενώ έχει προσθέσει και το επώνυμό του στον λογαριασμό της στο twitter από τον Αύγουστο.

Ο σύζυγός της εμφανίστηκε στο βιντεοκλίπ του καλοκαιρινού της τραγουδιού «Megatron», στο οποίο, μεταξύ άλλων, υπάρχει ο στίχος «τον γ@@ώ σαν να μου λείπει, μόλις βγήκε από τη φυλακή».


Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” αυτός ο στίχος εκτιμάται ότι είναι αναφορά στο εγκληματικό παρελθόν του «μωρού» της, ο οποίος στα 16 του, το 1995, καταδικάστηκε για βιασμό γυναίκας, την οποία, αφού ακινητοποίησε με την απειλή δήθεν όπλου σε δρόμο του Κουίνς, οδήγησε σε διαμέρισμα όπου, κρατώντας μαχαίρι, την ανάγκασε να κάνει μαζί του σεξ. Ο Πέτι πέρασε τέσσερα χρόνια στη φυλακή, ενώ το όνομά του φιγουράρει στο μητρώο σεξουαλικών εγκλημάτων.


Σε αρνητικά σχόλια που κάνουν κατά καιρούς οι θαυμαστές της Μινάζ μετά την κοινοποίηση της σχέσης της με τον Πέτι, η ίδια τον υπερασπίζεται λέγοντας ότι το περιστατικό που τον έστειλε στη φυλακή ήταν στην πραγματικότητα συναινετική σεξουαλική επαφή. Δεν είχε ωστόσο κάτι να πει για την καταδίκη του συζύγου της το 2006 σε επτά χρόνια φυλάκιση για τη συμμετοχή του στη δολοφονία ενός άνδρα το 2002…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This