Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την μοναχική του μάχη με το λέμφωμα (video)

Must Read

Συνέντευξη ψυχής έδωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο Αντίνοος Αλμπάνης και μίλησε πρώτη φορά για την σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

«Πέρυσι είχα έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Είχε τελειώσει η πρώτη σεζόν και είχε ξεκινήσει η δεύτερη. Είχα αρχίσει το Φινιστρίνι. Ένιωθα κάπως άβολα βιολογικά. Αρκετή κούραση και κάποια συμπτώματα που δεν ήταν και πολύ φυσιολογικά. Ήταν λίγο περίεργα. Και λίγο πριν το Πάσχα τα συμπτώματα γινόντουσαν όλο και πιο έντονα. Κάποια στιγμή πήγα και έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί με ζόριζε αρκετά η καθημερινότητά μου. Αυτές οι εξετάσεις με οδήγησαν σε κάποιες επόμενες. Οι επόμενες σε κάποιες τρίτες εξετάσεις ώσπου καταλήξαμε να μου ανακοινώσουν ότι έχω διαγνωστεί από λέμφωμα

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι επέλεξε να διαχειριστεί μόνος του το θέμα υγείας του για να μην αναστατώσει την οικογένεια του.

Το ένιωσα. Ήμουν μόνος μου όταν πήρα τις εξετάσεις… Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν να δω τι θα κάνω. Να δω πού και ποιος είμαι. Πρακτικά τι θα μου συμβεί. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μειώσω τον φόβο και την αγωνία που είχα. Προσπάθησα να σκεφτώ λίγο πιο λογικά τα πράγματα. Αυτό που είχα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό διαχειρίσιμο. Οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου. Θα ήμουν άτυχος να μην τα καταφέρω.

Τα χλευαστικά μηνύματα για το ξυρισμένο κεφάλι

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα μηνύματα που δέχτηκε όταν εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι και τη συμπόνοια για τη μαυρίλα που αισθάνθηκε για όσους έχουν όπως είπε τόσο σκοτάδι στην ψυχή τους. «Δέχθηκα και αρνητικά μηνύματα για το ξυρισμένο κεφάλι μου από ανθρώπους που δεν ήξεραν. Αυτή η απόφασή μου να μην αποσυρθώ γενικότερα , έπρεπε να περιφέρω μια καινούργια εικόνα στον κόσμο η οποία εικόνα δεν ήταν απαραίτητα αρεστή. Δέχθηκα χλευαστικά μηνύματα για το ξυρισμένο μου κεφάλι. Ένιωσα συμπόνοια για την κοπέλα που μου ευχήθηκε να πεθάνω. Υπήρχαν, όμως άνθρωποι που όταν δημοσιοποίησα την ασθένειά μου κάποιοι ταυτίστηκαν μαζί μου. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Το δυνατό μήνυμα που θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο, ήταν η προτροπή να κάνουν τσεκ απ και εξετάσεις. «Φροντίζουμε τα καλογυαλισμένα αυτοκίνητά μας και δεν παραλείπουμε να τους κάνουμε σέρβις αλλά ξεχνάμε να ελέγξουμε και να φροντίσουμε τον εαυτό μας», τόνισε ο Αντίνοος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This