O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξυλοκόπησε τη σύντροφό του Νάνσυ μέσα στο σπίτι τους

Το περιστατικό έκανε γνωστό η αστυνομική συντάκτρια της Espresso Νάντια Αλεξίου

Must Read

Η αστυνομική συντάκτρια της εφημερίδας Espresso Νάντια Αλεξίου, αποκάλυψε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ότι ο make up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, Νάνσυ μέσα στο σπίτι τους στην Κυψέλη στις 28 Δεκεμβρίου ενώ το ζευγάρι κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας στη Βερανζέρου, όπου υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνήσεις και ο make up artist πέρασε αυτόφωρο καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός τους είχαν έναν έντονο καυγά μέσα στο διαμέρισμά τους στην Κυψέλη και οι γείτονες άκουγαν φωνές και χτυπήματα σε επιφάνειες, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία η οποία όταν κατέφθασε, διαπίστωσε πως η γυναίκα είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να επέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα, όμως η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη να μην βγει στον αέρα και να λάβει δημόσιο βήμα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, κάτι το οποίο έγινε σεβαστό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την πλευρά του, τόνισε πως αυτό είναι το μόνο αληθές περιστατικό σε όλη αυτή την “fake” σχέση όπως τη χαρακτήρισε.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This