Η Λάουρα Νάργες μας δείχνει το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννα

Φωτογραφίζεται στο γυμναστήριο και εξομολογείται πως χρειάζεται ακόμη δουλειά μέχρι το στόχο της

Must Read

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι έγιναν γονείς πριν από τρεις μήνες καθώς η ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή, που θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Πλέον η Λάουρα Νάργες έχει μπει στη διαδικασία να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης πηγαίνοντας στο γυμναστήριο έχοντας ως στόχο ένα “σώμα παραλίας” κάτι από το οποίο όπως διαπίστωσε η ίδια απέχει αρκετά, αλλά δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να προσπαθεί.

Πόζαρε στον καθρέφτη του γυμναστηρίου το οποίο επισκέπτεται, έδειξε το σώμα της στους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε: «Έχουμε δουλίτσα μπροστά μας ακόμη αλλά είμαστε αισιόδοξοι! Στόχος: juicy summer body» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This