Εύα Τσιμιτσέλη: Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη φωτογραφίζεται στα στούντιο του Harry Potter

H 10χρονη είναι μεγάλη φαν των ταινιών του Harry Potter και αυτό είναι εμφανές

Must Read

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη έχουν αποκτήσει από το γάμο τους μια κόρη, την Εύα Τσιμιτσέλη η οποία είναι σήμερα δέκα ετών.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πλέον ζευγάρι με την Κατερίνα Γερονικολού και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, όμως οι σχέσεις τους είναι άριστες καθώς έχουν μαζί ένα παιδί το οποίο περνάει ποιοτικό χρόνο και με τους δυο.

Αυτή την περίοδο, η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται με τον νυν σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα Τσιμιτσέλη στο Λονδίνο για διακοπές και όπως φαίνεται απολαμβάνουν όλοι μαζί τις όμορφες στιγμές του ταξιδιού τους.

Σε μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μονάκριβη κόρη της φαίνεται να διασκεδάζει στα στούντιο που γυρίζονται οι ταινίες του Harry Potter και είναι πραγματικά ξετρελαμένη από τη χαρά της, αφού είναι φαν του μικρού μάγου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This