Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος στα δίχτυα εκβιαστών: «Στείλε 35.000 ευρώ για να μη σε ξεφτιλίσω»!

Η γυναίκα που του έστησε την παγίδα ζητώντας του τολμηρά πλάνα για δήθεν δουλειά

Must Read

Πασίγνωστος Ελληνας μοντέλο εκβιάζεται με βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ολόγυμνος, κάνοντας chat. Ενα καυτό revenge video με τολμηρές εικόνες που τον εμφανίζουν ολόγυμνο αναστάτωσε τη ζωή του Δημήτρη Βασιλόπουλου, που έπεσε στα πλοκάμια της μαφίας του διαδικτύου, η οποία τον απειλεί για δημοσίευση ιδιωτικού βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ολόγυμνος κατά τη διάρκεια chat στο Instagram με μία κοπέλα! Μάλιστα, το βίντεο τραβήχτηκε -εν αγνοία του- κατά τη διάρκεια chat και αποκαλύπτει τη στιγμή που ποζάρει ολόγυμνος!

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος, ο οποίος έχει κάνει πασαρέλες για γνωστούς σχεδιαστές, όπως οι Αποστολόπουλος, Καραβασίλης, Κωστέτσος, Νίκος – Τάκης, ενώ δέχτηκε προτάσεις να συμμετάσχει στο «Love Island» και σε πολλά ακόμα ριάλιτι, τις οποίες απέρριψε, μιλά αποκλειστικά στην «Espresso», αποκαλύπτοντας -με κάθε λεπτομέρεια- τoν εκβιασμό που δέχεται! Αρχικά, προηγήθηκε μία απλή, φιλική συνομιλία… Το επόμενο βήμα ήταν η παγίδευσή του, όταν η κοπέλα με την οποία συνομιλούσε -δείχνοντας το γυμνό της σώμα- τον προέτρεψε να μείνει ολόγυμνος.

Υπεύθυνη κάστινγκ

«Η κοπέλα συνομιλούσε -αρχικά- μαζί μου γιατί της άρεσα, όπως μου είπε. Στην πορεία, όμως, έψαξε καλύτερα το προφίλ μου, είδε ότι είμαι μοντέλο και μου ζήτησε να με δει γυμνό. Με την πρόφαση ότι συμμετέχει στην παραγωγή μιας μεγάλης εκπομπής και έχει αναλάβει -ως υπεύθυνη- το κάστινγκ για μόντελινγκ, με υψηλές χρηματικές απολαβές. Ετσι με “αποπλάνησε” και με έπεισε να κάνουμε chat, ανοίγοντας την κάμερα. Μου ζήτησε να με δει γυμνό, αφού πρώτα προτάθηκε να με “βοηθήσει”, βγάζοντας τα ρούχα της πρώτη! Για να μη νιώθω -τάχα- άβολα και αμήχανα. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο με έπεισε, ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω… Εμφανίστηκα ολόγυμνος μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή και ακολούθησα τις οδηγίες, τις υποδείξεις και τις παρακινήσεις της» λέει και συνεχίζει: «Κατά τη διάρκεια, όμως, της επίμαχης στιγμής, όπου έμεινα ολόγυμνος -μου ζητούσε να είμαι περισσότερο ερεθισμένος, γιατί ήθελε να μου κάνει φωτογράφιση με εσώρουχο και με μαγιό- με κατέγραφαν οι συνεργοί της με κάμερα. Ηταν, μάλιστα, τόσο επαγγελματίας σε αυτή την εγκληματική πράξη εκβιασμού, που μου δημιούργησε τόσο καλό κλίμα άνεσης, που δεν υποψιάστηκα -ούτε κατά διάνοια- ότι με βιντεοσκοπούσε. Μου ζητούσε να είμαι ολόγυμνος, κι όταν κάποια στιγμή έφερα αντίρρηση φρόντισε να με ηρεμήσει, λέγοντας ότι κινείται εντελώς επαγγελματικά και δεν θα έπρεπε να ανησυχώ! Ουσιαστικά με χειραγωγούσε, γιατί αυτός ήταν ο στόχος της. Κι όλα αυτά έγιναν με την πρόφαση ότι ήθελε να με δει σε ερωτικά στιγμιότυπα -όπως άλλων διάσημων ηθοποιών και μοντέλων διεθνών πρακτορείων- προκειμένου να με προωθήσει σε μεγάλα πρακτορεία της Ευρώπης και της Αμερικής. Ετσι, λοιπόν, με “παραμύθιασε”, αφού οτιδήποτε της έδειχνα στην κάμερα αποτελούσε μόνο επίδειξη του σώματός μου, για επαγγελματικούς λόγους, προκειμένου να κερδίσω μία ευκαιρία για μια διεθνή καμπάνια. Μόλις, λοιπόν, ολοκλήρωσε τη δουλειά της, που ήταν η δημιουργία του εκβιαστικού βίντεο, τότε μου έκλεισε απότομα το τηλέφωνο» αποκαλύπτει το μοντέλο.

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις μπαίνει και σε άλλες λεπτομέρειες: «Αμέσως μετά έλαβα από το δικό της προφίλ ένα ηχητικό μήνυμα με αντρική φωνή, με το οποίο με εκβίαζαν, ζητώντας να τους στείλω 35.000 ευρώ. “Στείλε 35.000 ευρώ για να μη σε ξεφτιλίσω” μου είπαν και συνέχισαν, λέγοντας ότι, εάν δεν το έκανα, θα με διέσυραν σε όλους τους φίλους μου και θα ανέβαζαν το βίντεο σε όλες τις πλατφόρμες με πορνό, γράφοντας το όνομά μου! Το κύκλωμα αυτό, βάζοντας μπροστά μία γυναίκα, με παγίδεψε» λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βασιλόπουλος στην «Espresso».

Το revenge βίντεο -που αποκαλύπτει ολόγυμνο τον Ελληνα μοντέλο- αποτέλεσε προϊόν εκβιασμού από τη «μαφία» του διαδικτύου, η οποία στοχεύει σε ανάλογα ανυποψίαστα θύματα. Ο νεαρός άντρας, όμως, αντέδρασε άμεσα. «Δείχνοντας ψυχραιμία, τους απάντησα -με γραπτό μήνυμα- ότι κατήγγειλα την πράξη τους στην Ιντερπόλ αλλά και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα ανέφερα το προφίλ της σπείρας, στη σελίδα του Instagram.

Αίσιο τέλος

Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να εξακριβώσω ποια είναι η χώρα προέλευσής τους, διότι μετά το μήνυμα που τους έστειλα μπλόκαραν αμέσως τον λογαριασμό μου και σταμάτησαν αμέσως τον εκβιασμό! Μπορεί η ιστορία αυτή να είχε αίσιο τέλος για εμένα, για άλλους όμως -οι οποίοι έχουν υποστεί αντίστοιχες επιθέσεις εκβιασμού- δεν έχει, με αποτέλεσμα να υφίστανται σκληρό εκβιασμό, εξευτελισμό και διασυρμό. Ηδη οι ιστορίες γνωστών κοριτσιών -με σκληρά βίντεο πορνό- από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο αποτελούν ζωντανά παραδείγματαΗδη έχουν ζητήσει τη βοήθειά μου πέντε διαφορετικά άτομα, τα οποία εκβιάζονται από αντίστοιχες σπείρες. Ο ένας, μάλιστα, εξ αυτών -γόνος πασίγνωστης και εξαιρετικής οικογένειας πολιτικών, ο οποίος είναι παγιδευμένος με σκληρό βίντεο ομαδικού σεξ με άντρες από το γυμναστήριο, ντυμένος cross dress- έκανε απόπειρα αυτοκτονίας» αποκαλύπτει ο Δημήτρης Βασιλόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This