Πέντε μηνών έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανακοίνωσή της μέσω του Instagram

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μυστικό της λίγο μετά την ονομαστική της εορτή

Must Read

Η Ιωάννα Μαλέσκου απέχει αυτή τη σεζόν τηλεοπτικά, διανύει όμως μια πολύ ξεχωριστή φάση της ζωής της όπως μάθαμε από την ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Aν και έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μέσα στον Δεκέμβριο, η κοιλιά της δεν ήταν εμφανής και κανείς δεν κατάλαβε πως ήταν έγκυος, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια με μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media της και πλέον η κοιλιά της είναι ευδιάκριτη.

Πατέρας του παιδιού της είναι ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Δανιάς και η παρουσιάστρια αναμένεται να γεννήσει στις αρχές του καλοκαιριού.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!”, έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της εικόνας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This