Πέμπτη 17/6/2021

Η κουκλάρα Άμπερ Χερντ τρολάρει τα αφεντικά του Instagram με τη βοήθεια του… Aquaman!

Το είχαμε προβλέψει (όπως και όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι) και να που όντως συνέβη.

Αρχές Σεπτέμβρη, η Άμπερ Χερντ είχε δημοσεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της, όπου τη βλέπαμε να στέκεται μπροστά από έναν καθρέφτη φορώντας ένα μαύρο σακάκι, απ’ όπου ξεπρόβαλλε γυμνό το στήθος της.

Φυσικά, όλοι όσοι την είχαμε δει, είμαστε πεπεισμένοι πως το Instagram δεν θα αργούσε να τη διαγράψει, καθώς τη δημοφιλή σοσιαλμιντιακή πλατφόρμα διέπουν ιδιαίτερα αυστηροί κανόνες όσον αφορά στο γυμνό.

Η 33χρονη ηθοποιός, ωστόσο, δεν είναι από εκείνες που θα το άφηνε να περάσει έτσι

Επανήλθε, λοιπόν, στο φλέγον ζήτημα, καταγγέλλοντας τα… διπλά στάνταρ της πλατφόρμας σχετικά με το γυμνό.

Και το έκανε με έναν, αν μη τι άλλο, άκρως εμπνευσμένο τρόπο: αναδημοσίευσε την επίμαχη φωτογραφία, μόνο που αυτή τη φορά αντικατέστησε το πρόσωπο της, αλλά και το στήθος της με εκείνα του… Τζέισον Μόμοα, συμπρωταγωνιστή της στην περιπέτεια φαντασίας «Aquaman»!

«Προς τιμήν των αυστηρών και δίκαιων κανόνων του Instagram απέναντι στην προβολή της γυναικείας θηλής και εφόσον η δική μου απόλαυσε το σύντομο προνόμιο που δίνεται στους άντρες συναδέλφους μου… Αποφάσισα να αποτίσω φόρο τιμής αντικαθιστώντας τη φωτογραφία, με μια εικόνα που όντως συμμορφώνεται με τους αυστηρούς κανόνες του Instagram για το γυμνό», έγραψε σε… απολαυστικά ειρωνικό τόνο η Άμπερ.

«Δείτε τα stories μου για να ψηφίσετε ποιο σας αρέσει περισσότερο και σε ευχαριστώ Instagram, ζήτω το 2019!», πρόσθεσε, για να επανέλθει με συμπληρωματικό σχόλιο, όπου ζητά από τον Τζέισον Μόμοα να τη συγχωρέσει που τον «χρησιμοποίησε» για να αποδείξει τα λεγόμενά της. «Παρεμπιπτόντως σε αγαπώ AquaHubbs! Συγγνώμη που χρησιμοποίησα τις φωτογραφίες σου για να δώσω έμφαση!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ