Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης

Must Read

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν μαζί τέσσερα χρόνια, όμως σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και και δυο μήνες.

Τις φήμες περί χωρισμού επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Γεια σου» η Νάνσυ Παραδεισανού το μεσημέρι της Κυριακής λέγοντας πως την ενημέρωσε σχετικά το περιβάλλον της τραγουδίστριας: «Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως ισχύει αυτός ο χωρισμός» είπε.

«Εγώ καταλαβαίνω πως η σχέση έφτασε σε κάποια αδιέξοδη κατάσταση, γιατί οι άνθρωποι προχωράνε, θέλουν άλλα πράγματα από τη ζωή τους. Ειδικά τώρα που είναι και οι δύο στην Αθήνα και θα μπορούσε να προχωρήσει διαφορετικά η σχέση τους» συμπλήρωσε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Το βράδυ του Σαββάτου (14/01) μάλιστα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με ανάρτησή του ξεκαθάρισε ότι δε δίνει συνεντεύξεις και ότι σέβεται τις γυναίκες καθώς διάφοροι άρχισαν μέσω των social media να σχολιάζουν αρνητικά τη διαφορά της ηλικίας που έχει με την πρώην σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι, θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες..!! Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι αρχικά είχε σχέση από απόσταση καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και ζούσε στη Θεσσαλονίκη, όμως το 2022 κατέβηκε στην Αθήνα για να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού και οι δυο τους έμειναν μαζί σε σπίτι στα Νότια Προάστεια, κάτι το οποίο τους οδήγησε τελικά στο χωρισμό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This