«Λιοντάρι» ο Νίκος Ξανθόπουλος – Βγήκε από την εντατική

Must Read

«Λιοντάρι» αποδείχτηκε τελικά το «παιδί του λαού», ο Νίκος Ξανθόπουλος. Ο μεγάλος σταρ της δεκαετίας του ’60 κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να βγει από την Εντατική της ιδιωτικής κλινικής δυτικών προαστίων. Από τις 20 Δεκεμβρίου που βρισκόταν εκεί μέχρι χθες το βράδυ χιλιάδες θαυμαστές του καρδιοχτυπούσαν για τον δικό τους Ρωμιό. Για τον δικό τους «κατατρεγμένο», με τον οποίο πολλοί ταυτίστηκαν στις μελό ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε.

Από την πρώτη στιγμή η «Espresso» με πρωτοσέλιδα ενημέρωσε τον κόσμο για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρούσε τον σπουδαίο ηθοποιό, ο οποίος στις 20 Δεκεμβρίου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα στο σπίτι του Νίκου Ξανθόπουλου στην Παιανία δεν σταμάτησαν να χτυπούν. Από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από κάθε χώρα όπου υπάρχει απόδημος Ελληνισμός που λάτρεψε τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, μάλιστα, και πάλι η «Espresso» πρώτη είχε αναφερθεί στις αχτίδες ελπίδας που έδωσε ο ηθοποιός, ανοίγοντας τα μάτια του και κάνοντας την οικογένειά του να χαμογελάσει. Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα οι γιατροί επικοινώνησαν με την οικογένεια του σπουδαίου ηθοποιού, ανακοινώνοντας πως με αργά αλλά σταθερά βήματα ο δικός του άνθρωπος, ο πατέρας και παππούς Νίκος Ξανθόπουλος, πάει από το καλό στο καλύτερο, δείχνοντας πως ο ίδιος έχει λιονταρίσια καρδιά αλλά και δίψα για ζωή. Σύμφωνα και με το σάιτ zinapost.gr, o μεγάλος ηθοποιός πήρε εξιτήριο από την κλινική στην οποία βρισκόταν εδώ και έναν μήνα αιμοδυναμικά σταθερός, ενώ τα παιδιά του χθες, Τρίτη, τον μετέφεραν σε κέντρο αποκατάστασης, όπου θα παραμείνει το επόμενο διάστημα για όσο χρειαστεί για την αποθεραπεία του.

Τα καλά νέα έφτασαν πολύ γρήγορα και στην αγαπημένη του σύζυγο Εριφύλλη, η οποία, αν και με προβλήματα υγείας (βρίσκεται στο σπίτι τους στην Παιανία), αισθάνθηκε και πάλι με δύναμη και ζωντάνια πως ο αγαπημένος της σύζυγος, φίλος και πατέρας των παιδιών τους θα βρεθεί ξανά στο πλευρό της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This