Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι έχει δει UFO και έχει και μάρτυρα

Πιο συγκεκριμένα τον Γιώργο Τσαλίκη

Must Read

Την Πέμπτη το πρωί, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Breaksfast@Star» ότι έχει δει UFO και μάλιστα δεν ήταν μόνη της όταν αντίκρυσε στον ουρανό το ΑΤΙΑ αλλά μαζί με τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη μια εξομολόγηση που ξάφνιασε τόσο τους συμπαρουσιαστές της όσο και τους παρουσιαστές.

Μάλιστα αυτή την πληροφορία δεν την γνώριζε ούτε ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου ο οποίος έμεινε άναυδος. Την αποκάλυψη ότι έχει δει UFO η παρουσιάστρια την έκανε με αφορμή την είδηση ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν περισσότερες από 500 αναφορές στρατιωτών ότι  στρατιώτες έχουν δει επίσης άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

«Εγώ σας έχω πει ότι μια φορά που ήμουν μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη στο αυτοκίνητο, είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να αρχίσει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει, να ανεβαίνει… Το είδαμε όλοι στο αυτοκίνητο. Σίγουρα θα το θυμάται ο Γιώργος» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This