Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποζάρει με μαύρο πεντικιούρ και παντόφλες Balenciaga: Μαντέψτε που στάθηκε η πλειοψηφία

Κανείς δεν πρόσεξε το brand της παντόφλας του το οποίο έχει γίνει cancelled

Must Read

Από την Έλενα Φάκου

O Kριστιάνο Ρονάλντο πόζαρε μαζί με τον κορυφαίο αθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών UFC Φράνσις Ενγκάνου και όλα τα βλέμματα έπεσαν στα βαμμένα νύχια των ποδιών του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λοιπόν που πλέον αγωνίζεται στην Αλ Νασρ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, είχε κάνει πεντικιούρ και επέλεξε ένα σκουρόχρωμο βερνίκι για τα νύχια του.

Παρόλο που ο Κριστιάνο Ρονάλντο φορούσε όμως παντόφλες του Οίκου Balenciaga, κανείς δεν στάθηκε στο ότι ακόμη υποστηρίζει ένα brand το οποίο κατακρίθηκε για την πρόσφατη φωτογράφηση των προϊόντων του, αλλά όλοι έμειναν μόνο στο σκουρόχρωμο πεντικιούρ του.

Ας θυμηθούμε την πρόσφατη καμπάνια του οίκου Balenciaga που οδήγησε την εταιρεία σε απόσυρση των φωτογραφιών μετά από έντονες διαμαρτυρίες του κοινού και το brand σε τροχιά ακύρωσης:

Ήταν στα τέλη του Νοέμβρη 2022,όταν ο εν λόγω οίκος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες δυο μικρά κορίτσια ποζάρουν για να διαφημίσουν τα προϊόντα του κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια τα οποία είναι ντυμένα με σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ, δηλαδή δερμάτινους ιμάντες και λουκέτα.

Το twitter εξοργίστηκε με την διαφήμιση την οποία χαρακτήρισε «τρομακτική και λάθος» ενώ οι χρήστες αναρωτήθηκαν αν απ’ολους τους υπεύθυνους της φωτογράφισης δεν κατάλαβε κανείς πόσο επικίνδυνο είναι το αποτέλεσμα και οι συνειρμοί που δημιουργεί.

Από την πλευρά του ο οίκος Balenciaga έδωσε την εξής απάντηση μέσω Instagram:

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όποιον πρόσβαλε η εορταστική μας καμπάνια. Οι τσάντες με τα βελούδινα αρκουδάκια δεν έπρεπε να εμφανιστούν δίπλα σε παιδιά. Έχουμε αφαιρέσει τις φωτογραφίες από όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας »

«Ζητάμε συγγνώμη που παρουσιάσαμε ανησυχητικά έγγραφα στην καμπάνια μας. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας το θέμα και θα προβούμε σε νομικές ενέργειες κατά εκείνων που επιμελήθηκαν στο σκηνικό και συμπεριέλαβαν σε αυτό αντικείμενά, που δεν είχαν λάβει την έγκριση μας. Καταδικάζουμε έντονα την κακοποίηση των παιδιών σε οποιαδήποτε μορφή. Υπερασπιζόμαστε την ασφάλεια και την ευημερία τους»

Πίσω στον Κριστιάνο Ρονάλντο λοιπόν, αν κάτι έπρεπε να προσέξουν οι fans ήταν ότι φορούσε ένα brand το οποίο έχει υποστεί cancel και όχι ότι είχε βάψει τα νύχια του.

Έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις τον Κριστιάνο να κάθεται στην καρέκλα της συνέντευξης τύπου και να κάνει στην άκρη αναψυκτικό του οποίου η μάρκα δεν ήταν της αρεσκείας του, αυτή τη φορά, όχι μόνο δεν έκανε στην άκρη αξεσουάρ του οίκου Balenciaga αλλά το φόρεσε δείχνοντάς το σε ολόκληρο τον πλανήτη, δείχνοντας παράλληλα πόσο ανενημέρωτος είναι για τέτοιου είδους ζητήματα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This